Blog

Analsex homo ont sex män stockholm

analsex homo ont sex män stockholm

Ger orgasmer vid mycket lätt beröring av clitoris. Att ha någon inne i hela sina längd som har svårigheter att uppnå orgasm och måste stöta länge och mycket är smärtsamt och mycket otrevligt. Men som sagt vid normal känslighet hos mannen behöver det inte upplevas som ett övergrepp. Analsex har jag bara sällt upp på om kvinnan tagit initiativet till det. Äckligt, mindre skönt och totalt ointressant för mig — men om det är så hon vill att jag ska komma, så säger jag inte nej.

Varifrån får folk idén att ha sex i röven? HUR kan det vara inressant för en man när kvinnor är utrustade med universums mest perfekta sexverktyg för män, tre centimeter längre fram? Vad xyz menar med jämförelsen, skulle jag vilja ha en utförligare beskrivning på. Att bli slickad, kan likställas med att bli avsugen. Det är långsökt att ens jämföra det med analsex för män.

Att slicka varandra är något homosexuella kvinnor gör ibland eftersom de inte har någon penis de kan tillfredsställa varandra med. På samma sätt har homosexuella män oralsex eller analsex för att de inte har något annat hål att stoppa in den i. Inget av dessa sätt har något med fortplantningen att göra och borde därför vara precis lika normala eller onormala beroende på vilka värderingar man har.

Oavsett om det handlar om analsex som i detta exempel eller om precis allt annat… Om man har sagt tydligt att det gillar jag inte och vill inte. Då är det brist på respekt och kränkande att göra det ändå. Det är ju med analsex som med allting annat inom sex, man måste övertala tjejen och förklara att hon kommer att gilla det. Så var det under tonåren, när man fick tjata på tjejerna för att få ta dem doggystyle eller för att dem skulle ta den i munnen osv.

Sen vill man ta med dem till parklubbar, oj vad man får tjata. På parklubben märker man att det som tänder mest är att se henne ha sex, så får man tjata att hon ska börja med tjejsex utanför parklubbar och att hon ska prova med två män samtidigt. När hon till sist ger upp sin negativa inställning, slappnar av och tar emot den i tvåan så inser hon ju själv att det är det skönaste som finns.

Ibland tycker jag faktiskt att kvinnor skulle vara lite medgörliga och framför allt tacksamma. Om vi män hade gett upp när det gäller att utveckla kvinnors sexualitet så hade sex inskränkt sig till missionären med alla lampor släckta. Då har jag några frågor till dig, då du verkar tro att alla kvinnor är likadana och ska njuta utav allt som män gör. Har du själv prövat att få en dildo upp i analen?

Vet du hur det känns? Hur kan du annars säga att det är skönt när du inte vet? Och oavsett hur skönt det är för vissa, vet du vilka risker en kvinna tar som har analsex?

För många går det bra många gånger, andra sämre.. Än så länge, hörs dem inte särskilt högt, dem kvinnor som lider av att dem testat — vissa bara en gång.. Men är det värt riskerna? Skulle du ta risken att bli analinkontinent för en kvinnas skull? För av precis samma virus som ger kvinnor livmoderhalscancer ger dem analcancer. Och hur sexigt vore det om kvinnan du har analsex med får ett analt framfall, dvs att tarmen faller ur öppningen?

Blir du förresten tänd av kvinnor som tjatar till sig sex? Hur kan du vilja göra något med en kvinna som hon egentligen inte vill? Men om en kvinna med fin rumpa väljer att gå in i ett förhållande med en man, vars främsta intresse är kvinnor och sex, då bör hon, så långt hon förmår, ge honom tillträde till sin rumpa utan att han penetrerar henne.

Då borde väl även det vara åt båda håll? Om en kvinna träffar en man med en otroligt snygg häck? Så egentligen kommer alltså ingen undan..? Jag tycker inte att en man ska dyrkas för sin rumpa. En man ska vara en man. Man får beundra honom för hans armstyrka och hans breda bringa. Men man får inte fjompa till bilden av en man genom att beundra hans rumpa. Sådana uttalanden får möjligen — och endast — göras i slutna, kvinnliga, sällskap.

Att devisen inte gäller för andra, manliga, behag torde vara mer än väl känt. Men så här då; bögar knullar varandra i röven… ändå vill killar göra det med tjejer…men en tjej får bör inte ens beundra sin mans rumpa, trots att båda är streighta. Alexander är en bög som låtsas vara heterosexuell, för att provocera. Bara rubriken säger ju allt.

Blanda inte in oss kvinnor i ditt bögtänkande. Håll dig till dina killar med vickande röv som får dig att tända och vilja in i baken. Jag tycker inte alls att du överreagerar! Varför ska man göra saker som man inte vill och som skadar en bara för att ens partner vill det? Jag skulle aldrig gå med på analsex då det för mig är totalt avtändande och dessutom gör ONT! Har provat en gång och gör det aldrig igen!

Jag skulle vara riktigt ledsen om jag var i din situation. Jag förstår inte alls varför de andra som skrivit i din tråd att du ska gå med på analsex bara för att din sambo skulle njuta av det. Håller med de andra som skriver att hur kan HAN njuta när han vet att du inte gör det! Och dessutom, varför måste man leva ut alla fantasier? Jag själv har träffat en ny man och han har gett mig små vinkar om analsex några gånger men nu tänker jag prata med honom om det och säga att det kommer inte att hända med mig och är det nåt han inte kan leva utan så får han inte leva med mig.

Jag är riktigt ledsen för din skull, förstår att du känner dig pressad. Har givetvis ingen lösning på ditt problem men tycker bara att du kan prata med honom och säga det du skrivit här. Har man sex MED någon så innebär det enligt mig att det är nånting man gör gemensamt och som båda vill. Att göra nåt den andra inte alls vill och inte uppskattar är inte att ha sex MED någon utan snudd på våldtäkt.

Det är friskt att säga ifrån när man utsätts för något sådant och jag hoppas din man på allvar ångrat sig och att ni hittar varandra på sätt som är till ömsesidigt nöje istället! Några tycker helt tydligen att analsex är det bästa som finns. Andra tycker helt tydligen det är helt avtändande och uteslutet. Vi människor är olika och det måste vi acceptera och respektera. Jag hör till de som aldrig testat analsex och jag kommer heller aldrig gör det.

Och jag är helt övertygad om att det inte skulle vara fysiskt möjligt eftersom ursäkta detaljerna min mans könsorgan är ungefär dubbelt så tjock som mina största bajskorvar. Om man håller sig till kvinnor som är välvårdade och måttliga med smink så är risken att de ska lukta illa begränsad. Om kvinnorna motionerar och får igång svettningen minst ett par gånger per vecka så är risken ännu mindre.

Jag påstår att det finns ett samband mellan en kvinnas huddoft och hennes musdoft. Om huden doftar gott så doftar nästan alltid musen också gott. Trots att jag är noga i valet av partner så har det ändå hänt att jag har stött på någon kvinna som har doftat gammal fisk mellan benen. Den dåliga doften har kommit från musen. Att det doftar illa från musen är betydligt vanligare än att det doftar illa från rumpan. Kvinnors rumpor är ofta väldigt lockande för män.

Är det verkligen så svårt att acceptera? Teodor Kallifatides, författare med grekiskt påbrå, skriver i sin barndomstrilogi att typiskt för ett patriarkaliskt samhälle med kvinnoförtryck är att männen älskar kvnnans bakdel med avskyr hennes framdel.

Efter att ha läst Alexanders drapor inser jag att det är en kille som nye gillar tjejer. Merparten av à-Sexförespråkarna här är män. En och annan föredrar förmodligen män. Män har i alla tider attraherats av kvinnans bakdel. Det är ingenting nytt. Det har däremot aldrig varit samma sak som att de vill stoppa in snoppen i hennes anus. När man frågar den äldre generationen vad de anser om analsex, skakar de bara på huvudet och säger att det knappast förekom när de var unga.

Jag är snart 50 och har aldrig heller varit van att män vill in där. Det har alltid kopplats ihop med homosexuella män. Att fler och fler män har blivit nyfikna på homosex, är också en ganska ny företéelse. Förr var män MÄN men nu vet man inte längre. Tack o lov finns det ännu en del kvar men jag tycker synd om den yngre generationen. I dag vet man inte var han har varit, innan man är tillsammans med honom och HIV har ju ökat dramatiskt bland homo- och bisexuella män.

Att du gillar rumplukt får stå för dig. Jag oroar mig inte för om mannen skulle bli avtänd av lukten, men JAG skulle bli avtänd av lukten. Och vet du, för att ha riktigt bra sex så räcker det inte att mannen är tänd, kvinnan behöver vara det också. Jag har verkligen pratat med min sambo och gått till botten om det här.

Det har varit nödvändigt för att jag ska må bra och för att jag ska kunna släppa det. Jag bar på väldigt mycke både ilska, uppgivenhet och var så ledsen. Då jag ansåg det så förnedrande och kränkande.

Den synen har inte förändrats, men nu mår jag bra. Och han förstår hur jag tänker och känner. Berätta gärna hur din nya man reagerade när du tog upp det. Synen har ju även förändrats till kopplingen med bögsex? Nu kopplar ju sällan män ihop analsex med bögsex.. Tack även till Gemensamt nöje, det kändes bra att du tyckte min reaktion var frisk. Har ju undrat om jag överreagerat..

Nämn ett annat däggdjur där vissa hannar har ett intresse av att sätta på honan i ändtarmsöppningen… Att det sedan finns en massa män och kvinnor som gillar analsex är en annan sak, men det massor av både män och kvinnor som inte är intresserad av sådant.

Jag menar, jag tittar ofta på kvinnors bakdelar de män som inte gör det kan räcka upp en hand… , men analsex har jag inga önskemål om. De två sakerna har inte ett dyft med varandra att göra. Analsex är kulturellt inlärt. Att titta på rumpor gör apor och förmodligen en hel rad däggdjur, alltså evolutionärt. Du har en sund inställning och det var bra att du startade den här tråden.

Som sagt, det är skönt att det ännu finns män som kan titta på en kvinnas häck, utan att associera det till analsex. Det är också skönt att ni skriver här, inte bara de analsex-älskande männen. Efter flera olika debatter i ämnet, hade jag nästan tappat tron. Om någon skrev emot, blev de genast tystade med att vara fördomsfulla och att det är lika normalt som vaginalt.

Många tjejer tror då, att de måste ställa upp, trots att de inte vill. Detta oavsett om det handlar om analsex, kyssar, oralsex eller en kram. Det är ett faktum och inget som ens borde behöva diskuteras. Mannen gjorde fel mot Suss. Ingen tvekan om det. Han har sin fulla rätt att fantisera och drömma om analsex hur mycket han vill, men om Suss inte tycker om det måste han acceptera det.

Det är dessutom nästan en form av förtal att antyda att någon har en homosexuell läggning bara för att denne tycker om analsex. Åtminstone är uttalanden som det ett tecken på inskränkthet, okunskap och en oförmåga att acceptera saker som ligger utanför ens egen trånga begreppsvärld.

Självklart är inte en man bög för att han har analsex. Men hans handling är bögig, då bögar knullar på det sättet. Tydligen har inte xyz förstått vart vi vill komma. Om två stycken tycker om det, struntar jag fullständigt i vad de gör. Däremot, när killen försöker övertala, tjata på tjejen, med förevändningen att hon kommer att tycka om det, reagerar jag.

Man behöver inte testa, för att veta att man inte vill. Att man kallar dem bögar, är för att det finns ett ställe, avsett för ändamålet och ändå vill man in där bak. Att hävda att det är mycket skönare med analsex, betyder att musen inte duger. Den är inte tillräckligt trång tydligen och det ser jag som väldigt nedsättande av kvinnan.

Jag har diskuterat med bögar som har kommit ut i äldre ålder och de har sagt att de ville in där bak som ett substitut för vad de egentligen drömde om, en man. Vissa har förträngt sin läggning men till slut har de inte kunnat hålla emot längre, då har de följt med en bög, trots att de har varit gifta och haft barn. Deras nedsättande kommentarer om kvinnan och hennes kön, kan man även se i olika debatter, av män som kallar sig heterosexuella.

Det var nog den dummaste debatten jag läst. Lite sex i rumpan har väl aldrig någon dött av? Lite avancerat måste det ju få va, annars dör sexlivet snart ut.

Jag förstår precis vart du vill komma. Om du bemödar dig att läsa det första stycket som jag skrev en gång till borde du att se att jag är fullständigt överens med dig om att båda ska vara med på ALLT man ska göra. Men du har tydligen hängt upp dig på det här med bögar av någon anledning.

Du kan förresten inte dra någon slutsats alls av dina diskussioner med bögar som har kommit ut i äldre ålder. Det är som att fråga en alkoholist om denne gillar alkohol och sedan dra slutsatsen att alla som nyttjar alkoholhaltiga drycker är en misstänkt alkoholist.

Det är en logiskt felaktig slutsats. SL-Ida är både trevligare och skönare än Ann Ahl. Ida är dessutom vacker och det kan man knappast säga om Ann, som därutöver är skitig inuti. Ann har berättat för mig att hon till vardags arbetar med renhållning. Ida arbetar på SL. Hej Suss, och tack för att du startade tråden! Jag tror du kan hjälpa många genom att få igång den här diskussionen.

Jag har råkat ut för ungefär samma som du, försök till våldtäkt analt under berusning upprepade gånger. I nyktert tillstånd försäkrade han att det inte var något problem att jag inte ville ha analsex, ändå fortsatte det att dyka upp gång på gång. Han lämnade mig till slut, och kanske är det som någon var inne på att man inte kan fungera ihop om man har så olika önskemål. Fortsätt prata med din sambo, han kan ju vara annorlunda än min fd man. Vi kan ju inte fullt ut tillfredsställa varandras behov på alla andra plan heller i en relation.

Maria som så var så trevlig…synd att det sprack mellan er. Jo förstår du lilla mamma, jag ville knulla hennes bajshål, men det ville inte hon, så det sket sig. Jag förstår inte… Snyft, snyft, hur blev du sån? Vad gjorde jag för fel? Det måste vara det där internet… Jag har misslyckats som mor… Eller har du kanske hamnat i dåligt sällskap och fått dåliga idéer av någon sån där homosexuell? Nej lilla mamma, det var min förra flickvän som förledde mig in på det där bruna spåret.

Hon älskade att ha min hårda kuk uppkörd där. Varför talar du på det där viset? Vulgära ord… Har inte din far och jag lär dig att tala vårdad svenska? Och din far och jag har aldrig sysslat med sånt där snusk. Usch, jag blir besviken på dig! Vad ska det bli av dig? När sonen är liten så lär hon honom att alltid tvätta händerna, när han har varit på toaletten. När sonen nedlägger sin första tiopoängare så tror han inte att det är sant, han vill dra ut på känslan och glädjen, och uppleva henne på alla tänkbara vis.

Han låter sin tunga vandra från klitoris, ner i skåran, upp över mellangården och in i det elastiska hålet. När han är 35 år har hans fru lurat honom att bli pappa tre gånger. Han skaffar sig därför en snygg prostituerad kvinna.

Han betalar extra för att slippa använda kondom. Till alla kvinnor som har fött vackra söner, med stor potential, vill jag därför säga: Försök inte stöpa om det som måste utvecklas i frihet! En man som har legat med Ja, han nedlägger… bara där hör man ju hur synen är och ni förstår inte varför kvinnan har makten? Hon är hämmad, om hon inte vill låta honom stoppa in den i hennes anus.

Hon är pryd om hon inte vill det eller detta men hon är lössläppt och en hora, om hon gör allting som mannen vill. Drygt hälften att dessa män har dock svag självkänsla, så de försöker med ökande intensitet förmå kvinnorna att undertrycka sina lössläppta sidor. Dessa förhållanden blir aldrig lyckliga. Det enda förtryck som dessa män utövar mot sina kvinnor är att de motsätter sig kvinnornas avslynifiering. Jag tycker det låter fullständigt puckat att ha sex utan kondom med en prostituerad.

Jag har å andra sidan alltid kondom eftersom jag inte vill ha t. HPV-virus som de flesta har och som inte går att bota och som orsakar kondylom-vårtor, peniscancer, livmoderhalscancer, muncancer och halscancer beroende på vilken HPV-virusstam det gäller. Min kommentar hade till syfte att lyfta fram typiska manliga infallsvinklar. Sådana infallsvinklar som ofta känns motbjudande för kvinnor och därför förnekas i debattforum som denna.

Det spelar ingen roll om män deltar. Nästan alla män som deltar redovisar inte sina egna uppfattningar, utan tillrättalagda. Det värsta skräckexemplet bland män stötte jag på för ungefär sex år sedan. En man från utkanten av Stockholm, född i mitten av sextiotalet, åtnjöt de kvinnliga debattörernas oreserverade beundran.

Men hans ENDA förtjänst var ett hyggligt yttre. Hans dåliga sidor var omfattande och innehöll psykopatiska drag. Denne man bröt tidigt upp från sitt äktenskap, när han träffade en fantastisk skönhet av yngre årgång. Trots att han därigenom fick en villig och otroligt vacker fru, så deltog han flitigt i nätdiskussioner med andra kvinnor.

Hans teser var enfaldiga och appellerade främst till lågutbildade samt töntintellektuella kvinnor. Hans favorituttryck var att om man tycker att gräset är grönare på andra sidan så bör man först vattna sin egen gräsmatta. Hans aptit växte och han lät därför meddela att han hade blivit singel, varvid hans sexliv kom att omfatta ännu fler kvinnor.

Denna framgång ledde till att han fick hybris. Nu skulle hans sexliv filmas och fotograferas. Hans böjelser bestod främst i analsex, låta kvinnor slicka hans anal, sprut i ansikten och att pissa kvinnor i munnen. Trots sina extrema böjelser blev han ändå framgångsrik och hans hybris växte. Nu skulle hela världen få ta del av hans äventyr och harem. Detaljerade bilder och filmer lades ut på Klubb 6. Hans framgång hade inte varit möjlig om han inte hade varit väldigt tydlig med att man först ska vattna sin egen gräsmatta!

Hade någon av de kvinnor som han frikostigt exponerade på Klubb 6 varit min dotter, så hade jag slagit ihjäl honom. Det var inte lätt att förstå det inlägget. Jag trodde att ett debattforum var till för att utbyta åsikter. Har inte haft en tanke på att någon skulle ha intresse av att träffa någon, från ett sådant. Jag har varit med om en liknande sak inte just analsex tillsammans med min f d man.

Vi fortsatte att vara gifta i tre och ett halvt år efter den incidenten, men sexlivet var faktiskt kört. Jag kunde inte slappna av tillsammans med honom, och han blev väldigt oattraktiv i mina ögon. Jag säger inte att det behöver bli likadant för dig och din man, men det är rätt svårt att glömma när den kärlek och respekt ens partner sagt sig ha kunde slås bort så lätt och så snabbt.

När det gäller analsex är det upp till var och en. Grundregeln vid allt sex borde iaf vara att alla inblandade ska vara med på det, annars låter man bli. Det finns saker min nuvarande pojkvän inte vill, så då får det vara. Jag kan inte tvinga honom, lika lite som jag tänker ställa upp på saker jag inte gillar. Inte heller tycker jag att man behöver testa analsex om man inte vill.

Vi vet alla saker vi inte skulle vilja göra, utan att för den sakens skull ha provat. Det finns massor av människor som gillar wetsex, BDSM, bungyjump eller surströmming, men det betyder inte att alla måste pröva på innan de får bestämma sig för om de alls är intresserade. Jag tror att du överreagerar. Försök att slappna av så ska du se att analsex är bland det skönaste som finns. Då antar jag att du prövat eftersom du skriver att det är det skönaste som finns?

Det är inte samma sak att vara givare och mottagare. Och oavsett, varför skulle jag vara beredd att ta dem risker som analsex innebär? Du kanske skulle kunna tänka dig att ta risken att bli analinkontinent för din kvinnas eller man för den delen skull?

Men är du homosexuell och gillar att få analsex av andra män hör det inte riktigt till den här diskussionen då kvinnor fortfarande har ett annat hål avsett för penetrering.

Den här diskussionen handlar inte om analsex män emellan. Utan mellan en kvinna och man. Jag var med om samma sak med min pojkvän. Han förstörde min trygghet och lust för ett bra tag. Sedan visade det sig att han var en egoist även på andra sätt, så jag lämnade honom. Jag trodde inte att jag skulle återkomma i debatten. Jag skrev en kommentar den 23 april.

I kommentaren berättade jag om en man som åtnjöt samtliga kvinnors oreserverade förtroende i en av Sveriges största debattforum rörande familj, barn, relationer, kärlek och sex. Att genomskåda den psykopatiske mannens personlighet krävde ju inte särskilt många hjärnceller! Men de kvinnliga debattörerna njöt i fulla drag när han upprepade sitt mantra om att vårda den egna relationen. Vad har nu denna kommentar med ämnet att göra? Jo, ett fåtal skribenter i detta forum är även skribenter i psykopatens forum!

Dessutom tillhör analsex, med yngre kvinnor, en av hans absoluta favoritböjelser. Varför återkommer jag i ämnet? Jo, den här veckan har psykopaten lagt upp nya filmer och fotografier på Klubb 6. För att han bättre ska kunna filma analpenetrationerna, så har han nu kommit på att han kan använda bred tejp och tejpa upp kvinnornas skinkor så att insynen blir bra, även när han filmar kurviga kvinnor.

Under april månad har han använt en bred röd tejp. Tjat om analsex dödade vårt äktenskapliga sexliv. Tillslut kunde inget samlag avslutas med njutning utan fick avbrytas för att han fastnade i att tjata om analsex. Analsex fungerade och var skönt innan jag fick en skada efter förlossning vilket gjorde det smärtsamt för mig att ha analsex.

Men han kunde inte släppa detta. Idag är jag skild! Om jag hade en tjej som inte respekterade när jag säger nej till nåt som känns obehagligt, då skulle jag anse henne vara dum i huvudet. Jag blir arg när jag läser den här tråden när flera anser att du ska låta honom stoppa in den där bak. Det är respektlöst och jag hade blivit vansinnig om min partner gjorde något emot min vilja! Det är inte okey! Du ska aldrig gå med på något som du inte vill. Det är klart att det kan vara svårt att veta om man gillar något om man inte provat men du har ju provat detta och anser att det är avtändande och gör ont, så varför kan inte han acceptera det?

Du ska inte bry dig om hans fantasier eller hans självkänsla… det är hans problem inte ditt. Ska du ta ansvar för hur någon annan vill ha det? Detta kan förstås skada ert förhållande och att det inte fungerar om man gillar olika saker.

Att han dessutom stoppade in den utan att du var beredd är ännu värre jag blir rent utsagt arg och skulle nog inte förlåtit honom. Jag har haft analsex flera ggr och jag har ingenting emot det men det är inget jag föredrar.

Och det är ingenting som min partner någonsin skulle tjata om, utan snarare jag som tar upp det för att variera lite! Jag förstår att du reagerar som du gör när du blir upprörd när hans fantasier handlar om just det som du känner att han har kränkt dig i!

Däremot är det bara fantasier och behöver inte vara verklighet! Men man kan ju fundera när han faktiskt stoppade in den där bak ändå….

Du måste prata med honom igen, säg att du är kränkt och att du har funderat på hans fantasi och att du undrar om det kommer att vara ett problem! Prata med honom han kanske tänker lika mycket på det som du gör… Men stå på dig vill du inte så vill du inte. Vem vill göra något med någon annan som man vet är avtändande för den? I Min lite granna porrskadade ungdom testade jag analsex med en tjej. Tyckte det kändes lite småäckligt efteråt att ha haft sin snopp i ändtarmen. Och jag förstår tjejer som inte gillar att ha det.

Jaha du Katarina, med den inställningen lär du inte lyckas komma särskilt långt i dina relationer. Med det självklart inte sagt att man ska göra våld på sig själv för någon annan, men så som du formulerar saken måste jag protestera.

Jag är övertygad om att män får sina perversa idéer från porrfilm. Porrfilmsmakarna är otroligt duktiga på att lura manliga tittare. Först letar de upp en man ofta en neger med hästkuk, som ska penetrera någon späd, ung, kvinna i röven. Självklart kan mannen inte få in hela. Ansikte visas inte, men man ser nu att hela penis är inne i kvinnans stjärt. Min kille lämnade mig på min födelsedag,han ville jag skulle slicka honom i anus vilket jag vägrade,han gick till en annan på min födelsedag känner mig oerhört kränk,men samtidigt bra att det skedde tidigt inte när vi hunnit få barn avskyr analasex,slicka i rumpan köra upp finger känns konstigt bara.

Men det tycker inte min tjej. Jag accepterar de, men tänker att lämna henne för de, för jag kan inte leva ett liv utan analsex. Finns andra som tar den i 2an så..

Hon förtjänar en annan kille. Men har du verkligen frågat henne om hon inte kan ge dig analsex? Eftersom män och kvinnor inte ser olika ut där bak kan väl du lika väl vara mottagaren? Men oavsett är det helt rätt att göra slut, om att få ha analsex vägre tyngre än det ni har tillsammans. Som kille kan du njuta mer av analsex än en tjej då du har en prostata som stimuleras.

Hur kan du kräva något av nån tjej som du inte själv kan ställa upp på? Men hur som, hoppas du gör rätt val. Kanske träffar du en tjej som älskar att ha dig i avloppet, men där förhållandet endast är bra ut sexuell synvinkel, där allt annat saknar kemi och potential.

Men alla gör vi våra val.. Strunta i de idiotiska kommentarerna från andra män — de har uppenbarligen konstiga avsikter. Du har självklart rätt i att bli sårad och kränkt, din kropp är din egendom och din partners uppgift är att skydda och vörda din rätt att bestämma själv över din kropp. Han utnyttjar din tillit på ett sätt som i princip inte kan repareras, som jag ser det. Visst kan man i upphetsning och hetta gå över gränsen, men det är skillnad mellan att ta i för hårt någonstans och att tränga in i din kropp med avsikt och precision — och dessutom den ofattbara fräckheten att insinuera om en fantasi som självklart är en form av förtäckt press.

Jag tycker det är vansinnigt respektlöst och osmakligt att bete sig så mot sin partner. Vissa av killarna som skrivit i denna debatten borde nog söka sig vidare någon stans där ni kan få lite hjälp.. Det är absolut inte okej att bli tvingad, inte ens att din kille tjatar på dig om detta.. Detta är något som kan vara väldigt skadligt och hade anuset varit till för sex hade inte fittan inte funnits. Hade min älskling velat jag skulle göra något för honom som jag kanske inte gillar hade jag kunnat göra det för honom någon gång, för att jag älskar honom.

För jag vet att han hade gjort samma sak för mig. Tycker bara att det är så många män här som ska skämmas, dom kränker oss kvinnor och tror att vi är sexobjekt. Om jag skulle träffa en tjej som nu väldigt gärna skulle vilja köra upp nått i anus på mig så skulle jag lätt göra den uppofringen. Jag vill tillfredställa min partner och gör allt för henne. Nu är läget som så att min tjej är astråkig. Jag känner att hon inte gör allt för mig och det känns så jävla tråkigt.

Jag har haft många fantastiska förhållanden där tjejerna gör allt för mig och tar den i röven…och vet du vad? Att förhållande har tagit slut beror på andra omständigheter. Jag är en väldigt go kille och alla jag vart med uppfattar mig så, men jag kan inte leva i ett förhållande där jag inte känner mig tillfredsställd. Skulle aldrig tvinga nån till nått dom inte vill. Ok, vad skulle hända då om du själv tyckte det var obehagligt eller gjorde ont och det gjorde dig avtänd?

Men hon ändå vill föra upp sin dildo i dig varje gång hon ger dig oralsex. Du och din nuvarande tjej verkar vara en dålig kombination sexuellt. Då ni tänder på olika saker och vill utforska och uppleva olika saker. Ingen förhållande som spricker kan väl vara fantastiskt? Jag antar att inte alla som du haft förhållanden med flyttat till andra sidan jordklotet? Och hur vet du att alla uppfattar dig som en väldigt go kille? De kanske inte var så begeistrade i att få den i analen, när allt kom omkring.

Min kvinna och jag har har haft ett sexliv som inneburit att vi båda kunnat pröva det mesta som vi tyckt varit spännande och eggande. Inledningsvis vanliga straighta samlag. Med tiden fann vi att hon fick lättare orgasm av att jag eller hon själv smekte klitoris, ofta kombinerat med samlag. Oralt sex tyckte vi båda var jätteskönt. Med tiden blev det mer oralt sex och smekningar än samlag. Jag frågade om hon funderat på analt sex, men hon kände ingen lockelse och jag släppte därför ämnet.

Dock kände jag stor lust om hon ville ge mig analt sex. Ofta avrundade vi vårt sex med att hon gav mig analt sex vilket i kombination med smekningar blev en höjdare för mig.

Vi diskuterade ofta denna min lust eftersom jag var hennes första man med denna önskan. Jag är helt hetro så det har inte med det att göra. Den erogena njutningen är dock stor. Det talas inte så mycket om analsex för straighta män. Tabubelagt och lite för- bjudet? Jag är tacksam att vi forcerade denna gräns men säkert finns det många förhållanden där frågan dör innan den blivit besvarad. Inget skulle göra mig avtänd som gör min partner upphetsad. Men mitt nuvarande förhållande är dock inte lika fantastiskt.

Att jag är en go kille, de vet jag för alla jag har varit med säger det och jag uppfattar det även så. Tydligen gillar du samma trådar som jag, puppen, eftersom du är här inne också. Jag måste tyvärr säga att du i så fall inte verkar särskilt säker i din sexualitet. Menar du att allt inom sex tänder dig, med rätt person? Allt från dem mest absurda rollspel i mitt tycke som att din partner är klädd i babymössa, blöja och med en stor napp i munnen när du kommer hem till analsex med en stor atrapp i din anal till att din tjej vill kissa dig i munnen vid oralsex?

Det lämnar mig väldigt frågande.. Sen ärligt talat, älskar man en person som man har ett jättebra förhållande med, väljer man inte att avsluta det. Då saknar man något.. Sluta med alla nedsättande och fördömande kommentarer. En kvinnas stjärt är det finaste som finns och därför ska man diskutera analsex med respekt och aktning såväl i sak som i språk. En kvinna som ger en man det finaste han kan få uppleva ska aldrig känna sig tvungen. Tjo vilka inlägg vissa gör i den här tråden… Både kvinnor och män!

Kan ju inleda med att poängtera att en man som tänder på analsex, oavsett om det ges eller tas emot i form av dildos eller liknande absolut INTE måste vara homosexuell eller ens bisexuell, det är faktiskt så att det är själva handlingen med en kvinna!

Man tänder på… Att din man gått över gränsen är dock självklar! Jag förstår absolut att du kände dig kränkt!!! Oavsett vad man har för fantasier när det kommer till sex måste man ju ha talat ut och kommit överens om detta innan, om det sen handlar om analsex eller att komma i munnen eller om du som kvinna vill sitta på hans ansikte spelar ju ingen roll!

Hur han dessutom kan vara så korkad att försöka helt utan förvarning, glidmedel och en försiktig start är ju inget jag ens kan förstå, och att du sen tar illa vid dig när han nämner det som fantasi EFTER att det inträffat är ju inte konstigt… Det tror jag de flesta hade gjort, hade som så många skrivit, min flickvän kört upp en atrapp helt utan förvarning hade det säkerligen inte alls varit uppskattat, om hon däremot uttryckt önskemål om detta i förväg och man tar det lugnt är det helt ok, jag anser det inte bögigt, jag vill inte ha en man där.

Men med min tjej kan det vara upphetsande, samma sak med analsex, hade hon inte gillat det hade vi inte haft det! Sex ska ju vara kul, något man gör för att man vill!!! Men som sagt, lägg ner det där om att man måste vara bög för att gilla analt, jag tror för övrigt att ytterst få homosexuella tänder på just en mans anal? Det är väl personen man tänder på? I mitt fall kvinnor, och då hela kvinnan, inklusive rumpan… Vi har ju faktiskt sådana båda två… Bögar suger av varandra också, och jag gillar oralsex, gör det då mig till bög?

Jag vill ju inte att en man gör det! Att sätta värde på andras känslor är väl ganska svårt, men som du beskriver det kan jag nog faktiskt tycka att du focuserar för mycket på vad din man inte får göra och vad u inte vill han ska göra.

Men antar att du har egna fantasier som du vill ge utlopp för eftersom du väckte frågan. Vad är dina fantasier? Du framsäller din man som smutsig och pratar om förlåtelse, att du är tveksam på om du ska släppa det han gjort…. Tråkig och otillräcklig är ju det sista hon var — hon ville bara inte ha analsex. Precis som ni kanske inte vill ha trekant eller bli bundna eller kanske ha oralsex.

Och då kommer ni och säger att hon var tråkig och otillräcklig för honom. Förstår ni inte att det spär på hennes dåliga samvete — som hon inte har någon anledning till att känna?! Vill man inte, oavsett vad det handlar om, så är det okej och inget konstigt. För att ta mig själv som exempel: Jag vill inte ge oralsex. Jag tycker att det känns motbjudande. Min pojkvän tycker att det är lite synd — men han accepterar att jag inte vill och har aldrig tjatat om det.

Om det vore livsviktigt för honom får han väl göra slut, men hittills har det fungerat utmärkt att hitta på andra saker. Ha analsex om ni vill. Men ha det aldrig för att någon annan tycker att ni ska ha det. Jag kanske tänder på att föra in en dildo i min killes rumpa, men han vill inte?

Är han otillräcklig för mig då? Nej, då får jag acceptera att han inte vill, så hittar vi på något annat i sängen som båda gillar. Det behöver väl inte vara svårare än så? IdaHo, du är varken tråkig eller otillräcklig! Ni hade bara olika sexuella önskemål.. Blev för analsex av mitt X, hade fått förfrågningar innan men efter ett misslyckat försök avböjde jag alltid och stötte aldrig på något gnäll eller tjat.

Med mitt X blev det en helt annan sak, alltid på mina villkor och med lång uppvärmning först. Till min förvåning upptäckte jag att jag verkligen gillade både analstimulering och analsex. Nu har jag träffat en ny man som är helt emot det! Jag har inte ens vågat ta upp ämnet, skulle aldrig tvinga honom att göra något han inte vill.

Men frågan är om det räcker för mig i längden. Det var i princip det jag försökte få fram. Läs min kommentar från Ett förhållande bygger på mer än sex. Min nuvarande partner tog upp för något år sen att han förväntar sig att vi ska ha analsex. För honom var det en självklarhet. Jag sa åt honom att jag aldrig skulle ställa upp på det.

Efter mitt nej-svar så sa han åt mig att jag är tråkig som inte vill ställa upp på det. Jag förklarade då åt honom att rövhålan inte är gjord för sex och jag berätta åt honom vilka risker det finns med att ha analsex. Att ha analsex är ju inte bra för ändtarmens ringmuskel. Många porrstjärnor får bära tampong i rövhålet pga att dem inte kan hålla in sin avföring. Jag förklara vidare för honom att jag inte vill ta såna risker bara pga hans njutning. Sex är mer än analsex.

Det jag sa till honom fick honom på andra tankar och efter det så har han aldrig nämnt analsex igen. Jag har själv frågat honom efter det om han fortfarande förväntar sig att vi ska testa det någon gång och han har sagt nej att han inte begär sådan sex längre.

Om ett förhållande bygger på mer än sex och om man älskar sin partner tillräckligt mycket, då gör man inte slut pga att man inte få ha analsex.

Om ens partner väljer att göra slut pga en sak, då var den partnern inget att ha. Jag har, precis som Christin, svårt att se att man gör slut bara för att den ena inte vill ha analsex eller vad det nu kan vara den ena vill göra i sängen men inte den andra. Då är det nog inget förhållande som hade hållit ändå.

Är man kära hittar man andra sköna saker att göra. Jag kan iaf förtydliga att det aldrig handlade om att göra slut pga uteblivet analsex för mig och exet. Jag vet inte varför diskussionen hamnade där. Och för er som gillar analsex, good for you! Jag fördömer ingen pga det. Har flera vänner som gillar och gör det och det är alltid kul att höra om deras erfarenheter. Christin, I salut you! Att man gör slut för att EN gillar sex men inte den andra.

Det kan jag förstå. För som Johanna skriver måste man ju kunna hitta på annat roligt som båda trycker är roligt och njutningsfullt. Ett exempel från mitt liv, jag dricker inte alkohol, du ska bara veta hur många gånger folk har tjatat på att jag ska pröva ditten eller datten eller bara liiite, eller vill ha långa förklaringar på varför jag inte dricker.

Tack och lov respekterar mina vänner att jag dricker alkoholfritt på middagar och fester, men jag är inte den kompis de tar med på vinprovningen eller rundvandringen på destilleriet, då väljer de någon som passar bättre för den aktiviteten. Det är tydligen lika normalt som den vanliga ingången. Fan så glad jag är att jag är vuxen och inte tonåring i dagens samhälle.

Vad är det du säger? Blir typ helt chockad här. Har tack och lov inte träffat nån sån man i mitt liv. I mina ögon är det i princip sexuella övergrepp att köra på och göra sånt utan samtycke. Hade blivit helt fly förbannad om nån ens kom i närheten av att göra så mot mig. Bara en fundering inget ont eller elakt utan mer bara undrande…går det? Alltså att den faktiskt kommer in inte bara att dom försöker? Jag gillar analsex men det tog flera försök i lugn takt innan det gick å även nu så tar det rätt lång tid innan den kommer in.

Men så har jag ju inte en idiot till karl som bara trycker på heller utan en som respekterar mig! Vill bara tillägga att jag inte menar att du överdriver eller nåt. Oavsett om det går eller inte är det fruktansvärt orespektfullt å hemskt! Med tillräckligt hög kraft, men ont som fan gör det.

Jag inser att jag nog ska vara glad att jag inte är singel utan lyckligt gift med ett kanske inte super spännande sexliv för skulle nån köra in den å säga hoppsan hade jag nog åkt dit för misshandel! Född på talet och aldrig upplevt någon obehaglig situation med tanke på det där. Hoppas och tror att de åringarna tänker annorlunda om några år.

Jag arbetar med ungdomar år. De ser inte det som konstigt. Och de mobbar varandra så galet mkt över sociala medier, värst är ask. De får stå ut med så mkt skit där. Jag fyller 21 i år och är den enda i min umgängeskrets som inte haft analsex, och med umgängeskrets inkluderar jag till och med alla jag vardagligen kanske bara skulle betrakta som bekanta.

Jag är alltså ensam i detta. Du har ju testat ALLT! Det har gått så långt att det är en historia mina vänner drar på varje fest eller förfest, att jag inte haft analsex än.

Som för att skona mig någon typ av skam. Tycker du ska säga åt dina vänner att dom inte har nått med ditt sexliv att göra! Säg till dem på skarpen så att de fattar att de är otroligt omogna och larviga när de håller på som de gör. Fy vad jag blir ledsen av att höra det här. Jag är 21, fyller 22, och har inte alls upplevt något liknande.

Jag antar att det inte beror så mycket på ålder utan vilket umgänge man har, det skulle aldrig ha inträffat i min gymnasieklass eller de vänner jag har nu. Det är elakt och omoget, finns ingen ursäkt! Är lika gammal och mig skulle dom välj mobba sönder i så fall då jag inte haft sex med någon annan person. För övrigt så förstår jag inte vad dina så kallade kompisar har med ditt sexliv att göra överhuvudtaget. Och att dom drar upp det på förfesten..

Vad kommer härnäst, att dom skämtar om någons ofrivilliga barnlöshet? Åh vad du är bra som gick fram och frågade! Bra tycker jag att de fick reda på att andra faktiskt hör och tar till sig vad dom säger. Har haft analsex ett par gånger men har aldrig gillat det. Aldrig blivit något mer tjat efter det. Däremot har jag tjejkompisar som älskar det.

Jag förstår exakt vad du menar. Jag är 18 år och får lyssna på sånt där var och varannan dag i skolan vilket gör så att jag blir illamående Det finns ett killgäng i min klass som alltid pratar om hur dem bara behöver säga något gulligt till tjejen och sedan vända på henne och köra igång… det är bara så vidrigt hur dem tänker och behandlar tjejerna. Och det där med alkohol och droger så börjar det gå över styr helt och hållet. I dagens samhälle är det vanligt att många åringar börjar dricka alkohol, röka, snusa, börja ha sex, ha utmanade kläder och alldeles för mycket smink.

När jag var i den åldern så handlade livet om att vara ute i skogen och leka, cykla runt i stan och bara vara med vännerna. Jag är stolt över att jag aldrig har rört varken tobak, droger eller alkohol fast jag har åldern inne. Och det är inget jag vill prova på ett tag heller, Jag brukar ofta få höra att jag är en mes eller barnunge bara för att jag inte har prövat allt det där. Men enligt mig är det inget liv jag vill ha, eftersom att jag har sätt hur människorna förändras på ett dåligt sätt.

Är 18 år och tar studenten i år. Du har rätt i mycket utav det du säger, jag hade min första riktiga pojkvän när jag blev 14 och blev tjatat till att ha sex första gången, men folk verkade inte tycka att det va konstigt, 14 är väl inte tidigt… Eller?

Blir ledsen bara av att tänka på mig själv under den tiden, så hemskt att jag lät mig manipulateras så mycket och att jag inte klarade av att säga nej. Idag har jag dock pojkvän som jag haft i tre års tid nu, har aldrig velat prova analsex och vet att han aldrig skulle vilja övertala mig till det om jag inte vill.

Dock är det många andra som frågar om vi inte haft det än, men aldrig med något annat än en nyfiken ton. Var precis på myskväll med mina tjejkompisar och tog upp ämnet, ingen av oss förstod vitsen med analsex. Vi är i 20års åldern. Ingen av oss har fått frågan eller påtryckning av någon kille om analsex. Antar att analsexet inte hade varit lika aktuellt längre… Jag själv har dock testat en gång långt in i ett förhållande.

Min kille hade aldrig nämnt det men jag ville testa något nytt. Det gjorde fruktansvärt ont och tårarna kom direkt.

Han slutade genast och behandlade mig som en prinsessa resten av kvällen. Jag ser inget fel med analsex, kan tänka mig att det är skönt om man har glidmedel, uppvärmning och kanske börjar med fingrarna. Men för min del kommer det nog dröja ett bra tag innan jag föreslår det igen.. Och till er som råkar ut för både tjejer och killar som är allmänt dumma i huvudet, åt helvete med deras taskiga attityd och heja er som står upp för er själva!

Jag är 23 och tycker att det pratas om analsex mest hela tiden! Jag är verkligen inte intresserad av att ens prova, och det tycker jag har rätt till men har ändå råkat ut för killar som lirkar och tjatar, till och med då det varit första gången man legat med varandra och man kanske inte känner varandra så bra och alltså inte heller vet vad den andra gillar.

Kände mig inte riktigt övertalad av det.. Jag är 17 år och vill säga att du hade oturen att springa på det där gänget med killar som saknar all intelligens. Jag tror att porr har lett till att många killar drömmer om att ha analsex. Det är hemskt hur deras bild av sex har förvridits. Jag tror att när dom väl träffar en partner i livet så förstår dom vad sex egentligen innebär. Jag kan tänka mig att killarna i den här gruppen triggar varandra.

När du var liten tror jag dels att du kanske hade en annan umgänges krets och att det var en annan tid då. Som sagt porrindustrin har inte direkt skapt en positiv utveckling. Men vad som triggar oss ungdomar? Jag tror många känner press att bli av med oskulden. Otroligt mycket droger till höger och vänster. Annars är det same same liksom, fester, nån dricker för mycket och spyr som man får bära hem utan att dens föräldrar ska märka, tjejbråk, stressigt över skolan osv osv.

Det man ska försöka akta sig för är just sånna här idioter som du stötte på. Men låt dom inte tro att vi alla är såhär! Jag är född 85 och gillar analsex, men det är minst lika tabu att säga. Att jag som tjej njuter av det är inget jag berättar ens för vänner.

Å andra sidan, är ju mitt sexliv privat, och diskuteras därför inte. Men bara så ni vet, vi som gillar det finns, alla tänder på olika saker. Jag tycker det är ett ständigt tjatande om analsex 21 år. Jag har upplevt flera sidor med olika partners.

En kille jag dejtade ansåg sig ha rätten att göra som han ville, vilket ledde till flera års osäkerhet. Är man inte överens är det inte okej. Jag är född i början av talet, och jag har nog aldrig pratat om analsex med mina kompisar, sex självklart, men aldrig analsex. Men kände liksom aldrig mig pressad att göra något jag inte ville, hade jag sagt nej då hade vi ju såklart inte gjort det. Mina vanliga kompisar män pratar inte om sånt öppet.

Därav män som jag knappt känner kan börjar prata om det när en pratar sex överlag. Min pojkvän vill inte och förstår inte grejen alls. Min första och enda tjejkompis som har haft det gjorde det efter stora påtryckningar från sin pojkvän. Det var också en enormt stor grej.

Typ oj, du gjorde det verkligen. Hade förresten varit jätte smidigt om en kunde kommentera med sitt instagram konto. Att skriva in mail och så tar en jäkla tid. Well, smaken är som baken.

Drygt hälften att dessa män har dock svag självkänsla, så de försöker med ökande intensitet förmå kvinnorna att undertrycka sina lössläppta sidor. Då är det dags att ta det lugnt och slappna av lättare sagt än gjort, tål att upprepas. Genom att stå på alla fyra putandes, kan tjejen se själva dildon glida in och ut. Hon förtjänar en annan kille. Försöker komma på något klokt att säga men känner att jag kommer betraktas som den förlegade tanten född på talet. Detta gäller klamydia, gonorré, hiv, syfilis och hepatit.

Analsex homo ont sex män stockholm

Queen Elizabeth får rota i garderoben efter en hatt som går i regnbågsfärger. Därför är det bra att testa sig regelbundet för att få en insikt om sin hälsa, och även för att man ska kunna få behandling så snart som möjligt. Jag håller med Muppe. Jag är en väldigt go kille och alla jag vart med uppfattar mig så, men jag kan inte leva i ett förhållande där jag inte känner mig tillfredsställd. Pröva dig fram till vilken som är skönast och bäst för dig och de du har sex med!

Escort gay kristianstad män i trosor

Analsex homo ont sex män stockholm

About the author : Kellye Catoe