Blog

Fråga olle homo dokumentären knulla köping

Vi ska fika på Smyrna Livet är fint. På tal om schlager, Dschingiscshs Khan, hur fan dom nu stavar, ställde upp för Västtyskland med låten Djingsishsc Khan.

Ett västtyskt konceptband i stil med Village People fast med porrfrippor och damer istället för ultragaymen. Men ni fattar Dom hade en karriär som gick lite si så där. Låten i schlagern kom trea eller fyra Sen gjorde dom Moskau och icke att förglömma deras finaste bit, Pistolero.

Tysk schlager har ju inte rosat marknaden varken innan eller efter denna supergrupp Denna är köpt på alkisloppisen i Hörby, fem spänn. Jag hoppas på den. Man steker den i olja med vitlök o smaskar på med lite grädde. Coolt Ska ta foto nån dag. Malou Stella bor med sin syster och mamma i en dansk by. Malou Stella kan inte knyta sina egna skor.

Malou Stella har en son som heter Tino Malou Stellas mamma tar hand om Tino Malou Stella går inte i skolan Malou Stella opererar mandlarna Vad gör Malou Stella sen, jo hon köper en hundvalp Annars har solen hedrat edsbyn med sin närvaro. Jag var på Handelsbanken, dit går jag aldrig mer. Egentligen skulle jag ha tillbringat dagen i Gävle. Staden med doften För ett år sen var jag sur på Alliansen o X-trafiken o lite till. Idag är jag sur på alliansen X-trafik Handelsbanken o lite till.

Nu ska jag koka lite av det nya skitnödiga etiopiska kaffet jag köpte i måndags och tull det ta en pralin. Så hette en bok som min lärare Bengt skrev Det fick mig att tänka på när Skagget och jag redovisade ett studiebesök i Landskrona i form av en dikt och en ritad blomma.

Vi slet på den tiden på Socialhögskolan i Lund Så mkt dumt man vart med om. Enligt DN, tror det var DN, är den bok som flest säger att dom läst, fast dom inte har det. Detta stärker min tes om att vi egentligen lever i denna bok Storebror ser dig, detta är inget nytt.

Winston Smith kommer under ett ögonblick av klarhet på att det LOTTO som spelas oavbrutet, mest av proleterna, egentligen är en bluff. Bara ett sätt för Storebror att få in pengar för att göda sina egna. Det är helt enkelt ingen som vinner. Så är det ju med trissdragningarna på tevi4, folk som låtsas vinna. Jag menar det är inte realistiskt att nån som vinner 12 millar säger att det blir en vecka på mallis ny bil men jobbet som bajssanerare ska jag ha kvar minsann Detta är en komplott för att knäcka oss som hoppas på frihet.

Om jag vann vilket inte kommer att ske eftersom INGEN vinner, men om, då skulle jag bara ta min stol o gå. Lika dant är det med alla andra spel. Därför staten är mot att spelmonopolet bryts. Det kanske är riktiga spel. Det är så att Svenska Spel tar våra pengar o ger till moderater. Ja ni läste rätt. Sluta köp lotter och låt Reinfeldt betala själv.

Svenska Spel säger sig gå miljarder i vinst. Soft Cell är ett av mina favveband. Dagens dagens singel är från Soft Cells näst sista LP.

Deras andra tror bara det blev tre. Denna skivan köpte jag på Domus i Kristianstad när jag gick i sexan. En mkt underskattad skiva som mer o mer framstår som ett mästerverk. Singeln e snygg, lite som jag o det får jag skriva för jag fyller år ida Lyssna HÄR. Är JAG den rätte för Rosing. Jag brukar fantisera om att vara med i tevin. Tex Baren, där skulle jag redlöst berusad åkt ut efter en kvart Robinson, jag hade flugit ut innan jag flögs in Knappast va Villa Medusa, nej jag är för vek.

Skulle slå på nån direkt Men jag skulle platsa i Den Rätte För Rosing Jag gillar gayställen Jag är dum i hela huvet Jag har tribals Jag misshandlar kvinnor och annat kreti och pleti Jag är en diskriminerare Varför valde dom inte ut mig BÄSTA dokusåpan på länge Inget händer, alla är dumma i huvudena sina en har med sig knark, men får stanna kvar en annan säger att hon är som en brödbit Plötsligt bara står Linda där o putar med anknäbben likt en diva.

Umos säger att jag får önks amig vilken låt jag vill för jag fyller ju ÅR!!! Umos skall sjunga den. Men tyvärr skalld et inte filmas Jag har vacklat mellan Kyrie med Mr Mr och Runs in the family med Level 42 elvel 42 var ett skumt band Deras videos gick skitofta på Sky Channel och Super Channel på åttiotalet, men dom slog, som tur var, aldrig i Sverige en galen flintskallig gubbe som spelade bas Jag funderar vidare på vilken sång jag vill höra. Nåt med Dead Or Alive känns lockande.

Denna måndag är jag 37 Det firades med en resa till Gävle. Jag har hört att Detah fastnat i onyttigheter men jag vet ente Är det nån som vet så berätta gärna Jag fick presenter oxå. Kallisonger, mysbyxor, min fru gillar mysbyxor. Håller med min bror om att slutscenen är en genialt snygg parafras på Barnens Ö.

Det jag tyckte va bra i boken var hur groteskt vidrigt mobbingen skildrades, vart ente med så mkt, jag gillade Per Ragnars betydelse, var ente med alls. Den enda film som är typ lika bra som boken är Gökboet.

Eftersom jag utgår från att ALLA är besatta av mina möbler slänger jag in ett foto på tevibänken. Notera hur lagom pretto jag satt dit djupa filmer, i oordning för att låtsas att jag inte liksom är så noga. Detta har jag tjatat en del om o jag tror det beror på en åldersångest av värre modell.

Fan 38 är väldigt nära 40 som är väldigt nära 60 o då är man ju slut i rutan Men inne i mig bor det fortfarande en arg åring som tycker om punk och lila converse. Ok sanningen skall alltid sättas främst.

Plockade fram och sorterade favveskivorna idag. Krokus vid bruna huset. Pelargonen börjar få blad. Vårstädning o Momus i stereon. Det är en bra uppfinning det här med förgrodda lökar. Nu ska solen mötas och jag funderar på att köpa Sahara Hotnights skiva, grym ju. Alla har vi varit små.

Jag har idag trädgårdsfeber. Jag planerar och jag tänker. Men jag vet inget. Jag har fått upp Okra. Kanske är dte för tidigt. I Sverige, läs Skåne, kan man plantera ut i slutet av April.

Nu är båda rummen nere klara. Ett gjorde vi helt själva. Det är inte det som var på foto igår, men det var fint det å. Det andra som man tillbringar mer tid i är proffsigt värre. Köket står på tur. Även köket skall gå i grått. Vi är gråa och trista människor och vill att vår personlighet skall speglas i huset. Idag skall jag sätta asiatisk Aubergine.

Det är sån man får på thairestarang. Kanske får man upp fem. Jag vet inte O när ska man försätta bönor tex? Jag tror jag behöver rådfråga svärmor. Svenska folket ska inte få rösta: Darrande av spänning inför kvällen. Malena Ernman är en man med vitt hår som gör en cover.

Honom gillar jag inte. Synd dom gör det i år ety denna låten suger, medan hennes förra bidrag var klock. Jag har svårt för henne, men den här låten är riktigt fin. Hennes gybbe Heinz är ju mannen bakom Olle Ljungström och det är fint bara det. Rösta rött, rösta rätt ikväll. Gö rinte om misstaget med alliansen, ingen vithårig operagubbe till Moskva.

Ska bli kul o se om Sarah Dawn Finer slår ner nån med sina tuttar ikväll. Edsbyn vann för övrigt över Sirius idag. Måns är snyggast, Danny charmigast. Det blir hårt ikväll Skumt för under deltävlingarna har jag tyckt det vart mkt skit, men finalen är ju grym Jag spelade på nätet 30 spänn på EMD.

Sju gånger stålet, det ger mig spänn att köpa fonder. Ring så spelar vi. Lördagen kom med solsken. Solen sken när jag gick upp. Men nu är det mulet igen. På tevin såg jag Bono. Av favvebondhustrun idag 1. Stänger du av mobilen när du sover? Nej, endast sällan vaknar jag av den, mest om Jörgen ringer för o kolla att man är vaken, då säger man ja fast man sover, det är skumt.

Vem såg dig senast naken? Hur såg du ut på högstadiet? Hur kommer du se ut om tjugo år? Snygg som ett as. Denna snor jag av Bondhustrun. Ärligt os ant svar av oss båda 5. Hur var du på dagis? Snäll tror jag 6. Hur är du att ha som arbetskamrat? Jag har aldrig vågat fråga. Så nä jag tror inte jag vinner den tävlingen 7. Biter du på naglarna? Har du något handikapp? Jo ryggen ser ut som ett S Är du rädd för att få hängbröst? Tror du att Gud är en man eller en kvinna? För ofta o för fult Är du trevlig mot Jehovas Vittnen?

Hur homo är du på en skala ? Tror du på utomjordingar? Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut, vad väljer du? Nåt med pesto Vilken mat är den största missen att bjuda dig på? Har du blivit arresterad? Har du kysst en polis? Är du rädd för Securitasvakter? Japp Abab abab Har du någonting att dölja? Jag är en öppen bok Vad har du på din nyckelknippa? Kan du laga cyklar? Kan du fixa med bilar? Brukar du köra om? Kör inte alls Kan du baka bröd?

Det är jag mästerlig på Vet du hur man frostar av en frys? Vilken tv-serie skulle du helst leva i? Leve Alcazar Malena Ernman är dessutom ett plagiat säger tidningarna o visst är det så. I sin Österlensvit skriver Jaques Werup att "gud är god mot provinsen" "det är bilbingo i Tomelilla" En skakande sorglig men kärleksfull hyllning till det lantliga.

Till det Sverige som inte är stockholm Ikväll var gud god mot min provins. Genom filmföreningen kan lilla Edsbyn, pisselort i Universum, visa kvalitetsfilmer massa gånger om året.

Jag går ju aldrig dit för jag är lat. Men ikväll lockade dokumentären om Patti Smith. Jag dyrkar Patti Smith, i perioder, sen lyssnar jag ente på henne på sju år. Sen är jag fast igen. Nu lyssnar jag inte. JP o Simon spelade. Inte illa, dom spelade innan filmen. Frederic var skitbra Sen började filmen. Hon har minst sagt levt ett udda liv, ett priviligierat, men udda liv. Hennes vänner är efterkrigstidens kulturbärare. Under tio år följer man hennes liv, hennes kamp mot USA, hennes sorg efter döde maken.

Hennes iver Hennes konst Poesi. Ett makalöst intressant liv, det blev en platt men ack så vacker film. Ibland så fantastiskt bra att man knappt kunde andas. Det jag tänkte på är att hon aldrig slutar vara barn. Det är det som gör en lycklig, att vara barn Symptomatiskt slutade filmen med att hon o Sam Shephard tävlade om vem som var bäst att pinka i flaskor i smyg utan att nån märker det.

Sen måste man ju fundera på hur deras liv är. En fredag sitter Patti efter att ha spelat in ännu en grym låt tillsammans med Robert Maplethorpe som blivit lite lagom mordhotad efter att ha fotat ännu en enorm manslem i erigerat tillstånd. Plötsligt ringer Alan Ginsburg och ber dom komma över med lite Pizza för det Fångarna på fortet på tevin. Eller är dom alltid svindjupa. Då måste man ju ha trist Ja jag vet ente. Innan internet var man aldrig sur på sitt mobila bredband.

Jag sitter och äter pizza från Bandy I Edsbyn finns fem pizzerior. Det är ganska många på personer. Det luktar för övrigt bajs i huset denna dag. Linn tror att katterna laddar hela dan o sen klockan halv fem släpper ut en laddning som får Hiroshimas minne att falna. Snart skall jag på bio o kolla på JP. Han var på jobbet idag. En äkta kändis på kommunhuset. Pensionärerna skall få mindre pengar säger dom på nyheterna.

Fint o br ajubbat alliansatomtar. Mika Kaurismäki finns han å. Jag har just fått hem Zombie som verkar vara en rejäl finsk film med självmord, alkohol, musik och misär.

Kan behövas nu i denna snökalla vår. Min första finnefilm var Mika Karismäkis Helsinki Napoli all night long. En saga vacker och skir. Imorgon skall jag för övrigt gå på bio. Det är välan två år sen. Då såg jag Capote i Edsbyn, den va mkt bra. Innan Capote vart det Harry Potter o det är väl fem år sen kanske. Jag skall iallafall se Patti Smithfilmen. Hon spelade på Peace And Love sommaren Då bodde jag i skåne, men jag var mkt mkt nära att flyga upp bo på hotell i Borlänge o sen åka hem.

Det hade kostat runt spänn. Men det var slutsålt. Fast jag kan inte Patti Smith så bra. Pissin in a river är ju gudabra. Bevause The Night oxå. Ska bli kul o kolla. O JP ska sjunga innan. Det är lite bygdekänsla i det och det är rart. Jp kan sjunga som fan han dessutom. Typ så Jag har ingen grädde. Jag kastade ut frugan för o handla, men det var ingen bra idé.

Hon verkar ha kommit till sina sinnen och lämnat mig istället för o köpa grädde o pommac. Så kan det gå. Synd jag gillar verkligen min fru. Men jag förstår om hon inte vill va gift med en grinig gubbajevel som har flottigt hår o smutsiga kallingar.

Fast nu hör jag bilen. En kopp kaffe med Gert från Upplandsgatan i malme på ett fik i Söderhamn så kan det gå när skåningar mötas i Hälsingland Dagen har tillbringats i Söderhamn, en stad mindre tätort som jag är kluven till: Den ligger så vackert, men är ganska ful.

Ful och långsträckt dessutom. Jag tycker att en stad mindre tätort skall vara liksom rund Som Valdemarsvik. Nu ska jag gå hem. Umos har under en tid sagt att man ska köpa Santa Maria India Dinner 36 spänn för tre påsar med torrfoder Raitamix, blandas med jogurt, ris, klart att koka. Masalamix kyckling tilld et 60 spänn. Detta ger en kostnad på spänn för två Men vi har ju ganska få Indiska restauranger i Edsbyn så vi slog till.

Det luktar riktigt bra. Lite mkt lökpulverdoft på riset Men det ska bli spännande att se om UMOS får godkänt eller om hon får betala mig spänn imorgon då vi åker till Söderhamn. The City Of South Harbor Svårt att fatta men nu blir det en paus i bloggandet då vi sk aäta sen återkommer jag med betyg Jag ska gradera För övrigt har det snöat hela dan o jag är sur.

Nu sänker dom lönerna i kommunerna. I Kalix fick kommunen låna för att kunna betala ut löner och löpande utgifter. Det är kanske dags för den så heliga staten att sluta ge pengar till monopolkapitalet och istället kasta ut godhetens bidrag till kommunerna. Kvinnodominerade yrken har redan usel lönebild om man jämför med andra. Att frysa eller sänka deras löner tycker jag känns feodalt. Skall man jobba gratis för att alliansen inte sköter sig.

Dags för den nyliberala bruna massan som kallar sig Allians för Sverige att handla nu. Många låglönearbetare har redan idag svårt att få pengarna o räcka.

Ska vi bli tvungna att göra som i alliansens drömland USA och börja ha två jobb. O hur ska man kunna ha två jobb när man knappt har ett. Jo genom att plocka bort minimilöner och kollektivavtal. Detta är ju inte en politisk blogg, men jag hade om det varit en slik skrivit att det ser svart ut för Sverige. Personligen kan jag frysa min lön för att Volvochefen skall ha kvar sin bonus.

O Reinfeldt behöver mer lön. Han sköter ju sig ypperligt Det ska snöa idag igen igår kollade jag Bandy. Edsbyn var bäst och förlorade. Lite som alliansens motpart i förra valet. Första singeln med det som skulle bli kungen av depp. Det skall finnas en tidigare singel med Boys Next Door, en som jag aldrig sett. Så jag hävdar att jag äger Nick Caves första singel.

B-sidan heter Dive Position och är bra den å. Jag tror inte på gud. Jag tror på Nick Cave. Skivan köpte jag på skivmässa för ganska stora pengar. Jag fastnade för Cave ganska tidigt, men hans skivor gick inte att få tag i i Kristianstad.

Innan Internet fanns var man hänvisad till Lasses Musik. Dom hade bara skit. Kom just hem från Bollnäs. Har köpt lampor o sånt. O en bok om svenska pizzerior. Låten kan du lyssna på här. O lyssna för den är grymt bra. Men svårt att när man hör detta veta vad som komma skulle. I år är luktärtens år. Jag skall bygga en luktärtsställning av grannens skoter. Detta för att luktärter behöver stöd samt att hans skoter stör tevisignalen.

Jag har en plan att hela trädgården skall dofta. Sen är det inget minus att det finaste som finns är att sitta bredvid luktärtor och kolla in deras enorma blommor. Mindre blommor men större doft. På bilden är sorten Windsor. Den hoppas jag mycket på. Solen gick nyss i moln, men skit i det. Det jag inte trodde skulle hända har hänt Solen skiner, lite, och det är inte minusgrader! Sen jag flyttade hit till näverlurarnas land där joken sprids likt anthrax i vinden har jag blivit väderkänslig kul ord Det FÅR INTE snöa mer helt enkelt Mörkret här uppe tar knäcken på mig Jag har en kompis som typ slutade sin utbildning i Umeå för att det var så mörkt o kallt o snöigt.

Vi såg delar av filmen 30 days of night, vi spolade en del för den va så vidrig. Så är det att bo i Edsbyn. Solen går ner i oktober, sen kommer vampyrerna och allt blir kaotiskt. Jag hoppas det inte snöar idag. Hoppas hoppas Idag får jag en rumskompis. Ny kollega som skrivit på. Det är lite som sotarpojken av Lisa Tetzner. Sen är man här. Shit shit, man har slitit. Golvet kan man se här. På otroliga foton tagna av svärmor Imorgon är det måndag. Jag har fått nog av snö nu. För resten av livet.

Varje festival har ju ett eget hatobjekt för mig. Det brukar vara Sanna Nielsen. Hon bor i en husvagn och driver en minigolfbana. Detta samtidigt som hon dricker hembränt och har snusk med äldre män. Men jag ångrar mig. Det är Sarah Dawn Finer som är ondskan axelmakt. En kvinna med bröst större än Västmanland som tror att hon ska vinna schlagern. Varför vann hon, jo för att folk är rädda för henne. Dom röstar för att slippa bli uppätna, eller kvävas mellan hennes bröst.

Rennie Mirro, hennes bror som gjort koreografin gråter av lättnad, samtidigt darrar han av skräck, tänk om hon vinner allt. Nesan kommer att vara värre än när Karl den Kanske får hon visum, hon skulle kunna försvara stalingrad i åtta vintrar mot bomber och granater enbart genom att vifta med bysten.

Jag hatar Dig Jag hatar Rennie Mirro. Alexander Bard har skrivit typ alla lilli o sussies hits. Nu möts dom i schlgern.

BWO ställer upp med en skitballad. Jag håller på blondinerna från Sollentuna. Golvet e klart Scotts borde slagit ut Sarah Dawn Finer. Jag inte bara hatar henne, jag hatar marken hon går på och föraktar allt hon gör. Han från Infinite Mass är bra Jag undrar, men vill inte veta, vad Alexander Bard och Fredrik Kempe gör tillsammans när dom vilar upp mllan låtarna.

Tuisen skall skotta på baksidan av huset bestäms med rösterna två mot en. För att vi behöver mat. Linn står för detta. Ev köpa massa onödiga saker på granngården. Kåck Åh Vään typ vid middagstid efterrätt: Johannes säger lili och sussie. Att då svara, jag vet inte, Portugal? När jag var liten på talet var det Hallå Trafikant på radio.

Diskussionen var väldig och arg för innan hette det Hallå Bilist. Ett program med många Urban Myths, typ Kan de va en neger. Jag har varit på den puben en gång och det var innan match och det var mest gubbarna från avbytarbänken som var där om man ås säger Solen sken för det mesta och förorten man bodde i doftade våta rosor.

Jag är medlem i Granngården. Man kan få kort på alla ställen. Bara granngården, o Åhlens kanske. En dansk cabaretversion av The Mecy Seat Mkt ska man höra innan öronen faller av o så vidare Dom får fram rytmen väldans bra. Snyggaste och bästa LP-skivan nånsin. Jag vet inte Det är en ganska kass låt Jag hittade dock denna snutt av Sid Híbibi En av de bästa låtar som nånsin gjorts. Nu är ju detta inte en politisk blogg Hon har också haft det jobbigt anför hon Sila mygg o svälja kameler o allt va det heter Människor i princip tigger mat och hon berättar att hon också minsann haft det svårt som ensam mamma.

Men det var svårt o få barnpassning Tro mig Beatrice, de mammorna i Malmö har inag problem med barnpassning. De passar sina barn hela dagarna. För dom sitter inte i riksdagen Va fan är detta dumhetens år eller. Stormiga bilder från Malmö på tevin i morse.

Våren i Skåne må sakna snö, men blåser det gör det. Lär bli kravaller under helgen i Malmö. Detta är ju ingen politisk blogg. Men hade det varit det hade jag skrivit att jag stöder en bojkott av Israel. Sen hade jag skrivit att jag tycker man skulel sänka alla såna reklaimthestreets-nissar i Öresund. Man kan aldrig ha en bra debatt med terrorister. För det är vad dom är.

Nu skriver jag inte det. Jag skriver inte att man bör låta bli att handla israeliska varor som Jaffa tex. Imorgon är det Andra Chansen. I år mer förvirrande än nånsin då en internationell ickeexisterande jury finns. Min hjärna funkar bra tycker jag. Trampe mailar mig en låt om Sala. I mailet skriver han om Hedemora Jag komemr på att jag älskar Hedemora.

Ett paradis med en delikatessbutik Detta får mig direkt att minnas Carlo Barsottis film. Ett Paradis Utan Biljard Jag vill minnas att det är en underbar film, en bagatell, men är det inte ofta så att det är bagetellerna man älskar mest Barsotti var med o sjlöng i folkmusikgruppen Bella Ciao. Nu sjunger jag När dagen randas här på rummet och drömmer om sommaren. Jag har även sått gråmalva. Det är min mammas favorit. Jag vet inte varför.

Den är ganska ful. Men det är nog att den ser vild ut. Som nåt man hittar i dikesrenen. Va fan händer, hade detta vart en poltisk blogg kunde jag klagat över att samhället har slutat känna solidaritet med utsatta. Att girigheten och marknadstalibanerna tagit över det offentliga rummet. Men detta är ju en blomblog just nu Bemmie va liten när detta fotot togs.

Det var en bra dag det. Jag satte nog ut lite gråmalva då också. Dahlior är ju dyra. Man köper en rotbit för typ 50 spänn. Bättre och så själv. Hur är intresset att hitta andra pedofilnätverk egentligen när både myndigheter och polis kanske är pedofiler också! Vem vet dom kanske ingår i dessa pedofilnätverk!? Pedofiler har alltid funnits det vet vi men inte i denna omfattning där det idag rör sig om tusentals, tiotusentals, hundratusentals o. Barn är en mycket utsatt grupp där föräldrar och dagispersonal måste ha ögon i nacken för detta också!

Idag går det inte att släppa ut barnen hur som helst. Det verkar lura en pedofil bakom varje buske. Myndigheterna kände till övergreppen Den aktuella rapporten som skrivits av en före detta chefsinspektör i socialt arbete, professor Alexis Jay, visar att myndigheterna kände till de sexuella övergreppen redan år men lät bli att agera. Rapporten är redan den fjärde som tar upp sexuellt utnyttjande av barn i Rotherham.

Barn så unga som 11 år blev våldtagna av flera olika gärningsmän, misshandlade och sålda till olika städer i England. Kriminella gäng som bestod mest av män med asiatiskt påbrå fick fortsätta med verksamheten i lugn och ro.

Polisen och de sociala myndigheterna vågade inte ingripa av rädsla för att bli stämplade som rasister. Yle — Enorm pedofilhärva skakar Storbritannien. Vilka lobbygrupper styr oss och våra politiker. Vilken stark grupp som styr vår yttrandefrihet på olika media t. SVT medlem i Svenskt Näringsliv!!?? Men jag är inte förvånad då det börjar bli mer och mer reklam mer eller mindre synlig.

All denna sportreklam och all den dolda reklam. Och detta ska vi betala runt SVT sänder idag så mycket skit så det är inte sant. Serier och filmer som hör reklamkanalerna till. Visste ni att Sveriges Television inte får sända vad de vill på teve och radio längre, utan att först få regeringens godkännande? Mer om detta hos NoBoyToy. Till och med jag fick ett slag i skallen av detta. Herregud vad alla partier ljuger och paniklovar saker dom inte kan hålla och Alliansen är absolut allra värst och Moderaterna i synnerhet.

Sen alla dessa mätningar som kommer från alla möjliga håll. På ena hållet rasar Moderaterna, på andra hållet rasar Socialdemokraterna. Den ena veckan är det si och den andra är det så! Det är så tröttsamt så det är inte klokt!

Jag har inte lyssnat på en enda valdebatt för ingen säger sanningen ändå. Reinfeldt är värst på att ljuga. Det enda jag ser är det som är i nyhetssändningar och knappt det orkar jag lyssna på och Reinfeldt gör mig illamående.

Valen blir mer och mer likt som i USA. Smutskastning och personer är viktigare än själva innehållet i partiprogrammet. Tacka vet jag debatterna som var på talet och början på talet. Som det ser ut nu så är det skrämmande! Det enda som gäller för dom som är osäkra är att läsa partiprogrammen! Och bort med den jävla blockpolitiken!

Reinfeldt är mycket mer åt höger än Moderaterna, han är nog mer åt Sverigedemokraterna och för mig är det inte alls otänkbart att han kan tänkas samsas med Sverigedemokraterna och då blir det mörkblå definitivt brunt.

Ska det fortsätta på detta viset? För tio år sedan dömde Reinfeldt och Borg ut M: Vår analys visar att regeringens politik inte gett mest till låg- och medelinkomsttagare som det sägs utan gynnat rika ännu mer, skriver tankesmedjan Katalys. Våra resultat är mycket tydliga: Låg-, medel- och höginkomsttagare får ungefär lika stor procentuell ökning av sin inkomst. Störst procentuell ökning får medelinkomsthushållen, 9,2—9,4 procents ökning, men skillnaderna är mycket små.

Räknat i kronor är det dock stora skillnader mellan låg-, medel- och höginkomsttagare: Ju högre inkomst, desto större inkomstökning i kronor. Medborgarna handlar mat och köper konsumtionsvaror för pengar och inte procentuella inkomstförändringar. Därför är detta det intressanta jämförelsemåttet. Räknat som disponibel inkomst per hushåll får de 50 procent av hushållen som har lägst inkomst i genomsnitt Det är tydligt att den övre halvan av befolkningen är vinnare, men bryter man ned statistiken blir det än tydligare att det är den gammelmoderata fördelningsprofilen som levt kvar i reformpolitikens hjärta.

Den tiondel av hushållen som har högst inkomst får i snitt Den tiondel som har lägst inkomst får i snitt 2. Summerar vi hela den inkomstökning som samtliga hushåll får tillsammans blir resultatet: De 50 procent av hushållen som har lägst inkomst delar på 21 procent av den totala inkomstökningen.

Resterande 79 procent av inkomstökningen delar de 50 procent av hushållen på som har högst inkomster. Medan 70 procent av befolkningen det vill säga låg- och medelinkomsttagarna får dela på fyra tiondelar av regeringens reformkaka får de 30 procenten på toppen sex tiondelar. Den tiondel av hushållen som har högst inkomster delar på 25,5 procent av hela inkomstökningen.

Den tiondel av hushållen som har lägst inkomster delar totalt på 1 procent. Att beskriva detta som en politik för låg- och medelinkomsttagare är ingenting annat än missvisande. Räknat som ekonomisk standard ser det ut så här: Den tiondel av befolkningen som har lägst inkomst får i genomsnitt en ökad inkomst per individ med 5. Tiondelen med högst inkomst får Reinfeldt och Borg ansåg att en politik där den tiondel av befolkningen som har de högsta inkomsterna fick 15 gånger mer än den tiondel som har lägst inkomst var förkastlig Vår analys visar att alliansregeringens politik resulterar i att tiondelen med högst inkomster får mer än 25 gånger så mycket räknat i inkomst per hushåll och nästan åtta gånger så mycket räknat i ekonomisk standard Den stora förändring av Moderaternas fördelningspolitik som Reinfeldt och Borg efterlyste verkar alltså fortfarande återstå att genomföra.

Regeringen har motiverat alla sina reformer med att det ska skapa jobb. Sedan har andelen arbetslösa stigit, och andelen sysselsatta är ungefär på samma nivå som när den tillträdde. Regeringens politik har inte varit den mirakelmedicin för jobb och tillväxt som den lanseras som.

Detta måste beskrivas som ett enormt och anmärkningsvärt misslyckande — inte minst med tanke på de enorma sänkningarna av skatter, a-kassa och sjukpenning som regeringen genomfört. VEM har skapat denna cancer? Det är NI och era företrädare som gjort världen sjuk i cancer. NI har smittat ner världen med invasioner, övergrepp, avrättningar, Gitmo, kidnappningar, statskupper m.

Det är payback-time nu Herr President! Att det skapas grupper som IS är inte alls konstigt så även al-Qaida, Hizbolla för att ta några exempel. Överallt där USA lägger näsan i blöt blir det ödeläggelse och död. Hur många har USA mördat genom årens lopp bakåt i tiden till med Syrien och sen framåt till idag? Hur många mördades i Vietnam? Hur många har mördats i Irak som bara fortsätter att skörda offer, hur många mördas i Ukraina med USA: Hur många statskupper har USA initierat?

Hur många har USA mördat för att dom varit obekväma? Miljoners miljoners och åter miljoner människor har dött i orättfärdiga krig som startats av USA som har världens största terrororganisation, CIA till sitt förfogande. God bless Edward Snowden! God bless Manning och Julian Assange för deras mod och priset dom nu får betala för, för att dom drog ner byxorna på USA. Ett USA i förfall bara att se morden i Ferguson. Ett land utan moral eller etik. Ett land som använder drönare för att mörda, ett land utan empati.

Ett land som håller Israel under armarna så att mördandet kan fortsätta mot palestinierna. Hatet mot kristna kommer som ett brev på posten då allt ont kommer från väst.

Det är payback-time nu Herr President. Jag tycker att USA står för allt ont här i världen och sätter hela väst i gungning. Vi alla och främst Sverige anser jag kan komma att utsättas för terror då vi är en klientstat till USA och snart kanske hela EU blir mer eller mindre amerikanskt genom handelsavtal som kommer att bli förödande för vanligt folk och småföretag. USA, det är ni som cancern!! Varför bär Foley en dräkt som används i Gitmo? Hur många civila har inte mördats!

Ni religiösa fascister som förpestar landet! Enligt uppgifter i amerikanska medier kände USA till planerna på att journalisten James Foley skulle halshuggas, men kunde inget göra. På onsdagskvällen svensk tid kommenterade Obama avrättningen av Foley.

Soldater från IS på ett anti-flygvapen. En talesman för USA: Igår kväll svensk tid kommenterade Obama avrättningen av Foley. Han preciserade inte vilka åtgärder som nu vidtas, men  mycket talar för att Obama, som under en tid borde ha känt till IS planer för de amerikanska journalisterna, gav sitt svar redan i måndags när han kommenterade händelseutvecklingen i Irak. Vad är det han säger!! Det finns ingen tro som lär oss massakrera människor!!?? Ingen gud skulle stå för vad de gjort.

Det finns ingen tro som lär oss att massakrera människor. En grupp som IS har ingen plats på talet, sa Obama i talet. INGEN av oss feminister är det. Jag tror att dom allra flesta är äcklade av honom och tycker att han är en skit. Han är en elak person och han är ett fyllo dessutom tror jag att han är bög, en smygbög. Han hatar kvinnor och sin mamma i synnerhet och han spyr ut sitt hat mot feminister som då får representera alla kvinnor.

En äcklig person som sitter online och super och den lilla grupp som följer honom är dom flesta småungar som donerar pengar så att han kan sitta och supa online. Fans som donerar pengar till hans kommande barn. Han säger hela tiden att inte skicka pengar genom PayPal, varför? Fansen bestämmer hur pengarna ska användas. Vad fan är det för en person som är så jävla dum i huvudet!?

På fyllan gapar han och han häver ur sig könsord och när det går snett vrålar han. Det är så att jag undrar om han är psyksjuk på något sätt. Desto fullare han blir desto emligare blir han. Jag har lyssnat på detta vrak åtskilliga kvällar när han fyllnar till och blir så packad att han måste logga ut för det är så att man kan inte vara hur full som helst för då blir man bannad tydligen. Då förflyttar sig packet till Tinychat och dom är några få.

En kväll var han aspackad och han var den drivande i det hela. Man kan inte hjälpa hur man ser ut mellan benen men stor pung tycker jag är äckligt värre. I övrig var det inte mycket att hurra över. Hur i glödheta helvetet kan Ida tycka att denna person är attraktiv?

Den här personen med sina näthatarkompisar som har jagat och jagar nästan varje dag Lady Dahmer med hur falsk, ful och tjock hon är även Röda hund och WDF får utstå spott och spe. Här har vi en grupp män kan diskuteras som jagar feminister och hatar dom.

Den som är mest utsatt är Lady Dahmer då hon är känd under sitt riktiga namn. Denna grupp vill skära henne i strimlor, gasa ihjäl henne och ritat nidteckningar och allt man kan tänka sig. Toklandet har tagit kontakt med hennes annonsörer och svärtat ner henne i god Flashback-stil. Dom har tagit ett populärt klipp om Hitler och satt egen text som vem som helst kan räkna ut vad det handlar om.

Nu finns även Toklandet med i detta gäng som är en riktig stolle som verkar vara en hyperaktiv galning som också hänger på detta gäng av idioter och småungar. Lady Dahmer har till och med fått en egen flik hos Tokstollen.

En person som inte kommer ut ur garderoben och det är inte alls ovanligt att bögar lever dubbelliv. Ingenting kan krossa feminismen! Det sistnämnda tror jag inte ett dugg på. Ett mycket stort ego har han och han vill ha bekräftelse jämt och ständigt. Det finns inte så mycket gutts i den personen när det väl kommer till kritan.

Han röker som en borstbindare och han super online så att han blir aspackad och beter sig som ett svin är det något att ha? Stackars grannar som har denna vrålande suput som granne och all denna rök måste kännas i hela huset. När barnet kommer ska det behöva utsättas för detta? En vrålande pappa som super och röker kan knappast vara den bästa miljön för ett litet barn som dessutom är spelberoende då han all ledig tid spelar online. Han behöver avgiftas både från alkohol och spel även gå en etikettkurs hur man beter sig och se till att han kommer ut ur garderoben!

Att se genom bilder hur han har sjangserat bara under ett år är bedrövligt. Han har blivit ful och tjock sen han blev ihop med Ida. Och hans impulskontroll har allt annat att önska och kanske blir han våldsam mot Ida en vacker dag. Han är en riktigt vidrig person! Många bilder talar för sig själv. När han kommer hem från nattpasset sätter han sig och super redan klockan 9 på morgonen.

Ida är en sak som han fått i julklapp och många bilder talar för att han har problem med sin sexualitet. Sen hans hat mot Lady Dahmer så även Tokstollen som försöker förstöra för henne genom att kontakta hennes annonsörer. Han fläker ut hela sitt liv på nätet så även Idas.

Här några bilder som talar för sig själva! Hur kommer det sig att Sverige är så passivt? Den ene sionisten efter den andre får utrymme i pressen och skriver om hur fel vi andra har och att vi är antisemiter.

Fatta det era idioter! Sen alla dessa krigsspel är också sanslöst. En miljö är i Mellanöstern där dom skjuter ner araber och kanske det är palestinier. Arabisk skrift på väggarna. Att sitta all sin lediga tid och spela gör folk sjuka och spelberoende. Att sitta jämt och ständigt gör män våldsamma och det ser vi även på stan där många attacker sker helt oprovocerat.

Våldsamma krigsspel gör män våldsamma!! Och dom bidrar även till vapenindustrin om dom vill ha exakta vapenmodeller. Här har vi en pappa som gjorde ett bra val att ta med sina söner till Mellanöstern för att få dom förstå vad dessa våldsspel egentligen handlar om att förråa männen.

BTW, betalar han skatt? Det är mycket pengar han får in på detta. Nu är han 31 år gammal och redan slut. Carl-Magnus Helgegren ville belysa den brutala verkligheten bakom datorspelen. Därför tog han med sönerna till Mellanöstern. Svenska föräldrar borde ta ett större ansvar, poängterar han. Resan med ungarna till konfliktzonerna i Mellanöstern uppmärksammades över hela världen. Här i Sverige blev reaktionerna starka och i en debattartikel i SVT-opinion uppmärksammade Carl-Magnus Hergegren föräldrars ansvar kring de våldsamma datorspelen.

Ser ni ens det normaliserade våldet som ett problem? Pengar till vapenproducenter Det finns ytterligare ett etiskt perspektiv, förklarar Hergegren. Förra året avslöjade den brittiske journalisten Simon Parkin det ekonomiska förhållandet mellan vapenindustrin och spelindustrin. Branscher som omsätter miljarder. Vad fan är det med folk!? Läser på slutpixlats blogg om Zlatan när han gjorde reklam för Volvo. Då började dom hatiska spyorna förpesta vår vardag i många kommentarsfält.

Dessa okunniga idioter som inte vet ett skit om någonting. Kan inte ett dugg om historia, Sveriges historia. Dom tror att svenskarna har poppat upp som champinjoner ur den svenska myllan! Sverige är en mix av folkslag, kulturer och mat sen istiden började att dra sig tillbaka. Fatta det era jäkla korkbollar! Tror ni att julgranen är det svenskaste som finns? Pizzan, Kebaben, Gulaschen, Rödbetssoppan.

Det finns INGET som är genuint svenskt för allt det vi gör idag och det vi äter kommer från något annat håll sen har vi själva varierat på olika teman.

Folk som dessa tycker jag rent av är ointelligenta! Ursäkta mig men jag tycker det och det är så jag får skämmas ögonen ur mig att det finns folk av denna avart. Slutpixlat — Hatpöbeln visar sitt vidriga hat mot Zlatan. Personer som typ dessa borde deporteras till en plats lååååångt borta från all ära och redlighet. Jag gissar på att Zlatan har bidragit så mycket mer för Sverige än alla dessa hatiska personer som sitter i sin bitterhet framför skärmen med sina tillkortakommanden.

Jag blir ändå nyfiken på hur denna Gudrun Spyman ser ut och hur han har det i sin vardag. Det vore mycket intressant. Inte har han så mycket att komma med, det är jag alldeles övertygad om.

Här en karta över hur det ser ut nu i Gaza och den går att ladda ner härifrån: Gaza Crisis Atlas — August Det här monstret har gått mig helt förbi. Jag går in ibland och tittar på Murderpedia där en kan läsa hårresande historier men den här snubben slår nog alla rekord. Han har väldigt långa fingrar vilket gjorde det lätt att strypa kvinnorna. Det är fruktansvärt och hans bakgrund har ju allt annat att önska. Sen har vi alla dessa kvinnor som har mördats vid gränsen till Mexiko och det går också att räkna till flera hundra.

Det finns många rovdjur på drift. He was secretly to Columbia and released because there is no death penalty in Ecuador. Now Police are using these only pictures ever taken of him, to track him down again. Photo by Ron Laytner, Edit International. Background According to López, his mother, a prostitute with thirteen children, caught him fondling his younger sister in , when he was eight years old, and evicted him from the family home. He was then picked up by a man, taken to a deserted house and repeatedly sodomized.

At age twelve he was taken in by an American family and enrolled in a school for orphans. He ran away because he was allegedly molested by a male teacher. At 18, he says, he was gang-raped in prison and, he claimed, killed three of the rapists while still incarcerated. After his jail term he started preying on young girls in Peru.

He later claimed that, by , he had killed over of them. He had been caught by a native tribe, who were preparing to execute him, when an American missionary intervened and persuaded them to hand him over to the state police. The police soon released him. He relocated to Colombia and later Ecuador, killing about three girls a week. Ni vet ju mitt telefonnummer!! Jag tycker inte att vår demokrati är så värst mycket att hurra för idag.

Det är rättsröta á la carte. Våldtäktsmän går fria då det sitter idioter eller mutade domare i våra domstolar, kvinnor går inte fredade och barnen våldtas på våra daghem som ägs av dessa oligarker iallafall många av dom. Det är brister överallt då vår liberalfascistiska regering har sålt ut det mesta av vår välfärd. Fallskärmar till dom som har skött sig sämst och sen raskt till ett annat företag. En av dom värsta är mångmiljardären Henry R.

Kravis, sionist med ursprung från Ryssland och ingår i Bilderberggruppen och ingår i Kohlberg Kravis Roberts. När jag läser om honom vilken stor välgörare han är mår jag illa. Han har köpt ett helt sjukhus. Han stöder museum, universitet olika sociala projekt på våra skattepengar och att dessa girigbukar får härja fritt och ingen i regeringen bryr sig.

Är det konstigt att det ser ut som det gör i Sverige? Regeringen har sålt ut Sverige! Hur mycket pengar finns under bordet månntro? Vår regering är också nickedockor till olika lobbygrupper. Hur många sionister sitter i regeringen? Alla människor tycks i mångas ögon inte vara lika mycket värda. Sverige är det mest amerikaniserade landet i världen kanske, iallafall i Europa. Och det gör att det är farligt att vara svensk i den numer krigiska världen där USA och sionisterna är en stor del av detta där USA lägger sin näsa i blöt i allting.

Vi kan fråga oss idag vad är det som är svenskt?

.

DATING HOMOSEXUELL MALMÖ GAYKONTAKT

Fråga olle homo dokumentären knulla köping

About the author : Milagros Marenco