Blog

Läget i homo thailand cornelis vreeswijk transvestit

Har Liv Strömquist skrivit om den? Jag vill läsa, jag vill läsa! Nåja nu misshandlade han ingen för att de inte hade kuk. Anledningen var faktiskt att de lurat sig på honom. Varken hatbrott eller hat mot folkgrupp med andra ord. Dock ett brott vet den månad han fick. Åh, finns inte klippet där Liv Strömquist pratar om Wreesvijk online någonstans?

Hur kan någon få Cornelis till ett offer i den här historien? Anledningen till att Cornelis är offer är att de bägge männen hade lurat sig på honom vilket är ett övergrepp. Per, eftersom du inte ens uppfattat Immanuels namn rätt, trots att det står direkt här ovanför, verkar du inte vara av den uppmärksamma sorten eller ens den skarpaste hjärnan i klassen.

Och inte heller verkar du intresserad av att ta reda på fakta eller hur transpersoner känner sig, utan bara att provocera i helt fel forum. Därför har jag inget större hopp om att du tar till dig detta, men jag gör ett ärligt försök:. Till skillnad från dig så ansåg inte ens det totalt hbtq-okunniga talets tingsrätt det.

Hur det kan göra honom till ett offer för vad? Exempelvis kan en transtjej oavsett om hon är transsexuell eller transvestit vara övertygad om att hennes kroppsbyggnad och röst gör att mannen hon pratar med fattar att hon inte är född med fitta.

Människor har ingen skyldighet att upplysa andra om hur deras könsorgan ser ut. Har du det, Per? Har den kvinna som förväntar sig en skön kväll i din säng alltså rätt att i vrede knivhugga dig när hon upptäcker att det hon trodde var en stadig dase, är en halvslapp liten metmask?

För du har ju lurat henne om du inte givit henne full information innan — enligt ditt eget sätt att argumentera. Enligt vad jag förstått och det är även den version Strömkvist utgår från så befann de sig I hans säng när det uppdagades.

Ett solklart övertramp eller t. För att testa Strömquists resonemang kan man ju anta att det istället akulle ha varit en lesbisk sångerska. Eller hade det varit begripligtom hon blivit både rädd och kränkt. Om det sedan är som Lejonel antyder att de bägge transkvinnorna inte helker förstod situationen utan glada ihågen gick hem till honom lyckliga övet att vara acceptetade som de var. Ja då är det en historia värd att berättas.

Men så hat annu inte skett vad jag vet. Och JA, det finns för den som bemödar sig om att ta reda på det transtjejernas version också, t ex i intervjuer och rättsprotokoll. Vi kan ta ett litet smakprov här:. Visst är det okej att hon sover över. De är faktiskt mycket välkomna att låna hans säng båda två, en uppmaning som de trötta damerna också begagnar sig av. Telefonen ringer i samma ögonblick. Det är Nils Gustavsson, en av de vänner Cornelis tidigare lämnat på Stockholmsbörsen, och Cornelis bubblar över av upphetsning och förväntan.

Nils Gustavsson slänger sig i en taxi, men Cornelis Vreeswijk kan inte längre vänta. Han sliter av sig kläderna, men ersätter dem efter en stunds tvekan med en gul morgonrock. I sovrummet ligger de bägge damerna utsträckta på sängen, och ser ut att sova. De har tagit av sig på överkroppen, men den ena, snyggingen, har fortfarande bh: Inte ens när han förklarar att han vill betala får han napp. Två horor som inte vill knulla. Han sätter sig på sängkanten och börjar smeka den snyggare av dem.

Tja du lejonel kan jag få svar på hur du skulle sett det om det varit en lesbisk kvinna istället för Cornelis. Sedan går ju tydligen deras versioner isär….. Det låter som om det snarare var Cornelis som begick övergrepp om han tafsade på en person som sov eller såg ut att sova. Om det som står är sant så var tjejernas intentioner inte att ha sex med honom, men han och hans kompis intentioner var att ha sex med dem.

Jag utesluter inte att om de haft fitta så skulle det kunnat ha slutat med våldtäkt. Hörru Per, du kan inte svara på det jag skriver, så då får du nog finna dig att inte få fler svar själv. Men du har gjort klart att du inte bara tycker det är okej att knivhugga en person som har andra genitalier än du själv tänder på. Vilket nazistparti är du med i? Jag tycker verkligen inte om chilli. För mig, i min lilla värld, i min lilla mun, är det enbart en hemsk krydda som förstör alla livsmedel den hamnar i.

Äter jag ute beställer jag aldrig mat med cilli i, inte ens glass. Jag gillar helt enkelt inte chilli så jag undviker chilli. Enda gången jag nämner det, är om jag blir hembjuden på middag till någon, då brukar jag i samband med att jag tackar ja till inbjudan nämna att jag inte äter cilli. Jag letar aldrig upp bloggar om chilli, för att göra mig lustig över de äckliga recepten, Jag skulle aldrig komma på tanken att ondgöra mig över recepten, med långa hatiska hotfyllda kommentarer till bloggaren.

Eller berätta om mina personliga obehagliga incidenter med chilli. Jag skulle aldrig, väl hem kommen från Thailand, driva ett ständigt resonemang om: Men om jag skulle göra det jag inte gör, hoppas jag verkligen att jag inser det, som min omgivning redan vet pga min fixering, jag gillar chilli också.

Your email address will not be published. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Notify me of follow-up comments by email. Notify me of new posts by email. Kristdemokrater och kuklösa bögar. Facebook Twitter Google Email Print. Och vad kommer han att känna när han får reda på att jag visste att hans flickvän var otrogen och inte sa något till honom? Vissa förtroenden vill man inte ha!

Jag gav henne en vecka att lösa det på egen hand sedan lovade jag berätta för killen vad hon sagt. Jag kan fan inte gå runt och bära hennes smuts. Hon ska inte förvänta sig att du ska gå runt och hålla tyst om detta. Speciellt ska man låta folk folk vara ifred med sina sexuella vanor, så länge det inte stör någon annan.

Här i Småland och på andra ställen finns det nötter som lägger tid och energi på att trakassera folk som har sexuella vanor som inte stämmer med "mainstream". För att förhindra snedsteg på krogen såklart Spontant så tänker jag att det är en liten grupp människor som kräver väldigt mycket i form av vård, förhindring av diskriminering, lika rättigheter, osv utan att ge någon motprestation, mao inga nettoskattebetalare.

Armbindel anno Tyskland ? Hur tänkte du nu? Är du Cornelis Vreeswijk? Jag tänkte mig den lite muntrare varianten de hade nu senast i fotbolls-vm Och vadå kräver mycket utan motprestation? Tror du att de är transsexuella på heltidsjobb och inte kan ha något jobb pga det?

Självklart är transexualiteten heltid som så, jag syftade mer på att Remote verkar tro att vara transsexuell kräver så mycket att de inte har möjlighet att tillföra samhället något. Ja, jag går gärna runt och skanderar transsexuella hejaramsor med en vuvuzela Tror du att de är transsexuella på heltid och itne kan ha något jobb pga det? Där har vi ju någon som gjort sin trans till en jävla fördel: D Jag ska erkänna, inte min humor så jag kan inte så mycket om personen men är Izzard Transvestit eller Transsexuell?

A bit of crowbar separation, thank you". En söt liten transvestit. Izzard Transvestit eller Transsexuell? Om hon är opererad så är hon transsexuell. Tänkte det med tanke på namnet: Om inte Eddie är könsneutralt som jag nyss fick reda på att Elias är i vissa länder O. Transsexualitet är inte definierad av operation dock. Eller det kanske inte var så du menade? Vet du, transsexualitet är uttrycket som står för att man dras till transsexuella.

Transsexualism står för könsdysforin. Jag är alldeles för fast i rötterna Dvs de fellärda rötterna i mitt språkbruk: Han är det förstnämnda, där det säkert finns hundratusentals som är det och jobbar, lever normala liv etc. Det sistnämnda som jag tror att det är en liten grupp människor i detta land som upplever deras vardagliga situation som minst sagt annorlunda och jag har svårt att se att de ska klämma in ett heltidsjobb mellan utredningar etc.

Jag kanske har helt fel och Sveriges transsexuella är vad som driver det här landet framåt Huvudtanken bakom varför, utan naiva referenser på tatueringar, förföljelse etc.

Då hela processen borde vara självfinansierad Och jag tänkte mig den muntrare varianten från fotbolls-vm med ett stort "C", där det i det här fallet inte står för capten Jag kanske har helt fel Du gör samma misstag som de som klagar på homosexuella med utgångspunkt i att de tror att det enda homosexuella gör är att springa runt i Pride-parader. D Jag började gapskratt när jag tänkte mig en obligatorisk vuvuzela på transexuella Sorry om nån tog illa upp, men det var en sån crazy bild jag fick.

Tänk dig alla människorna på uteserveringar, haha. Skillnanden är att när Conny och Bengt springer runt i läderchaps på Pride så har de köpt chapsen själva, tagit ledig från jobbet etc. Dessutom rätt onyanserad diskussion, alla kan helt enkelt inte vara pro transor, med eller utan vuvuzela Vad är det de transsexuella inte har betalt själva i sin klädsel som du stör dig på? Ja, jag kan verkligen se mig heta Tranny AB när de gör ett statligt aktiebolag av mig, haha.

En annan kanske väljer namnet Tranny Whore AB, det är lite upp till var och en. Sedan kan de göra ditt liv till offentlig egendom, ett skinande exempel på svensk investering, för Sverige har ju investerat så mycket i dig och du är ju helt klart den som driver Sverige framåt. Det finns ett antal andra grupper som kräver mycket av samhället men vi kan väl säga att de är transsexuella och fråga "varför?

Det gör å andra sidan Diabetes-Connys insulinsprutor och fotvård och Fotbolls-Bengts knäoperationer med åtföljande sjukskrivning, så jag vet inte riktigt vart du vill komma. Resonemanget bakom passagen om ledigt från jobbet avstår jag från att ens kommentera. Ja, det var verkligen hemskt onyanserat att be dig motivera det du häver ur dig; vi får samlat be om ursäkt.

Vissa transsexuella klarar av två heltidsutbildningar under tiden de utreds, vissa arbetar och byter kön på en eller tre arbetsplatser och andra behöver psykiatrisk vård för att de har djup ångestproblematik. Låter litegrann som människor i helhet. En del klarar mycket, en del klarar lite mindre och en del klarar knappt något alls. Intet ont om transor men jag skulle hellre se att utredningar, hormonbehandlingar, psykologer etc. Istället för att det bekostas av allmännyttan och jag inte har möjligheten att bestämma om jag vill betala för det eller inte.

Helt klart fritt fram för dig att jobba heltid och betala skatt med ett leende och veta att dina skattepengar verkligen går till de som behöver dem. Skilj gärna på folk som godtyckligt väljer att operera sig trots allt går skattepengar också till plastikoperation där psykiskt lidande är en faktor och människor som mår fruktansvärt dåligt för att de upplever sig vara av fel kön. Du kan omöjligt likställa en bröstförstoring med ett könsbyte. Det är inte i samma liga överhuvudtaget.

Det förstnämnda är inte en nödvändighet, det är dock högst troligen det andra. Ja precis, för egen del var den process jag genomgick hela tiden inriktad på att jag en dag ska bli en fungerande och bidragande individ i detta samhället. Tänka sig, allt det utan att bli Tranny Whore AB. Jag drar en lättnadens suck. Tänk dig att du vaknar upp imorgon med fel kön. Klart du vill åtgärda detta för att kunna fungera som en människa.

Se det som att det finansieras på samma sätt som om lasse skulle bryta benen och är tvungen att operera sig för att kunna fortsätta, inte som en blondin som vill förstora brösten pga helt andra skäl.

Det är helt ok att använda den information man får från mig i syfte att upplysa någon annan. Då kan man utelämna detaljer om vem exakt personen är tycker jag. Jag har då upplevt att de enda som funnit situationen olustig är de som jag faktiskt har haft nära inpå mig och som jag därefter haft stora frågetecken kring.

Den typen av frågetecken som gör att man inte umgås med varandra så mycket längre, tyvärr. Ledsen, jag förstår att inte alla kan vara insatta i allting, men efter den här meningen slutade jag ta dig seriöst. Du har uppenbarligen ingen som helst uppfattning om de undersökningar som gjorts om transsexuella personer, skillnader både fysiska och psykologiska, om du jämför det med Mona 40 som vill ha nya bröst efter att ha fött tre barn.

Ja låt allmännyttan istället bekosta alla transsexuella individer med depressioner, ångest för att inte nämna de självmordsbenägna när de behöver sjukskriva sig. Nej nej vänta, vi kan låta bli att sjukskriva dem också. Vi får hoppas att de dör helt enkelt så att vi slipper se de OM de nu inte kan ta sig i kragen och krafsa ihop några ingar. Ah, scenariorna är många och jag kan se de flesta i en Almodovar film.

Tänk dig att du vaknar imorgon och upplever att du är allergisk mot el? Du går till läkaren, han säger att det inte är något fel på dig. P Absolut, skillnaden mellan att allmännyttan betalar för diabetes sprutor och könsbyte är inte särskilt stor, det är dock en skillnad. En krävs för liv, det andra "kanske" krävs för ett drägligt liv. Sen är jag inte så miffad att jag tar upp det för sakens skull. I övrigt har du helt rätt i att det är med fördel Stoltz.

Var nära på att i fyllan outa en mycket god vän, men lyckades korrigera utan misstankar. P Läkaren har halv-rätt, det är fel på personen men felet är psykosymatiskt inte fysiologiskt.

Påstådda "el-överkänsliga" har i försök vistats i rum de själva inte vetat innehållt el och har då inte haft någon som helst symptom. Finns inga serisöa belägg för el-allergi. Att de far illa bestrider jag inte, inte heller deras uppriktighet. P Det är där du har fel min gode Remote Control! Det finns ju folk som blir deprimerade av andra fysiska anledningar också. Vad gör dessa människor annorlunda än de som blir deprimerade av att de tycker att de har fel kön, helt ärligt?

Om vi ska subventionera könsbyten, måste vi inte då även subventionera knäskålsimplantat och skönhetsoperationer?

Det är där du har fel min gode Remote Control! Jag vaknade imorse och kände mig som en Sony men efter att ha läst det här så är jag nog mer en Philips eller varför inte en Samsung..

Rent spontant och alldeles för grovt generaliserat så skulle jag nog säga att när det uppstår en mätbar skillnad i hjärnan som t. Samhället sätter väl gränsen? Allt skiljer sig beroende på vilket land etc. Jag är negativt inställd till allt det där , vill dom nu byta kan dom väl stå för det själva Jag lider av litenhet staten ger mig ingenting för att ändra på detta, jag mår dåligt över att jag är liten, vad är skillnaden? Håller med dig till fullo.

Så resonerar man i staterna också om sjukdomar, benbrott och överkörda ungar också. Du betalar förstås för din egen sjukvård och skola? Det skulle dock vara svårt att försäkra sig mot könsförvirrelse, eftersom det är ett beslut som skulle behöva tas innan födseln för att förhindra adverse selection. Skola är något som gagnar samhället i stort.

Håller med om att könsbyte inte borde bekostas av samhället. Däremot ser jag inget fel med det om det nu är vad personen vill.

Jag känner mig lite förvirrad, alltså bör staten ge mig testosteron så jag blir mer man, för allt under kg är ju lite feminint Då kan vi lika gärna börja subventionera plastikkirurgi. Då kan vi lika gärna börja subventionera plastikkirurgi Men för helsike. Förstår du inte hur oerhört dåligt en person som går igenom könsbytesutredning mår? Man har gått igenom många alternativ till behandling genom åren men operation är det enda alternativet som fungerar för många av dessa människor.

En könsutredning är dessutom oerhört lång och komplicerad och det är inte vem som helst som får en operation. Att inte göra en operation skulle för vissa vara en dödsdom.

Vill du verkligen likställa det med hur du mår för att du inte väger kg i bitig form? Vet du hur dåligt jag mår för jag är en patetisk skugga av vad jag borde vara? Må dåligt när man ser sig själv i spegeln, skämmas när man går omkring på stan? Och ja jag lägger mycket pengar på kosttillskott osv, ingen statlig myndighet subventionerar det. Vill jag rätta till det så får jag betala och slita för skiten.

Ja jag har haft en ätstörning så jag förstår precis vad du menar. En ätstörning som jag tack vare lov fick motta behandling för, som var statligt finansierad. Om du mår så dåligt över det på riktigt så sök psykologhjälp, som du slipper betala själv.

Jag går hos psykolog påtvingat 2 ggr i veckan Mår transorna dåligt låt dom gå till psykolog då så dom får rättsida på sin förvirring. För ett psykologiskt betingat problem bör man ha rätt till hjälp men när det går till operationer. Man får psykologhjälp under utredningen, det är inte alla som får operation.

En del klarar sig med bara terapi medan för vissa så måste det till operation. Man har under årtioenden undersökt metoder för att behandla den här typen av störningar men vissa kan inte få ett dugligt liv om dem inte hamnar under kniven.

Att det är den enda utvägen, eller ja självmord är ju ett alternativ också. Psykologhjälp biter inte på alla patienter.

Jag är fullt medveten om att inte psykologhjälp hjälper alla men då kan man ju bekosta operationen själv Om att byta kön nu är ett måste så bör det också vara en stark motiverande faktor att jobba arslet av sig för att samla ihop pengar till en operation. Om operationen nu inte ens är garanterad att bli av om man går via staten, så är det bättre att se till att få den gjord själv.

Dessutom är dessa operationer säkerligen billigare på andra håll i världen än i Sverige. Som visat går det att, om man vill sponsra könsbyten med skattepengar, driva argumentet längre, till orimliga gränser. Det är inte hållbart att upprätthålla ett samhälle där staten dvs skattebetalarna ska förväntas fixa vartenda problem som folk har. Samma resonemang kan dras till psykologhjälp. Alltså kan du inte betala själv så kan man ta livet av sig, om man inte anser sig ha råd.

Förstår du inte hur sjukt detta resonemang är? Nu när du säger det så skulle jag fan tycka det var bra ifall dom drog in subventiationen på psykologerna också. Då ser jag inga större problem med det. Jag håller absolut inte med dig men sålänge man är konskekvent i sin syn så fine by me. Vissa försäkringar täcker psykologbesök, men alla som går till psykologer är inte självmordsbenägna. Om du har sådana psykologiska problem att du funderar på självmord är du möjligen "berättigad" till tvångsvård, inte minst då du kanske är en fara för andra.

Ja, jag tycker det ska finnas krav på motprestationer om andra ska tvingas ta hand om dina problem. Exempelvis skulle en könsoperation kunna finansieras genom ett lån, som du efter operationen, om den nu löser alla problem, bör kunna betala tillbaka genom arbete. Hur mycket vet du om proceduren som leder fram till en faktiskt operation för en transsexuell? Innan man börjar rant: Och nej, de flesta idrottskador betalas inte av den skadade själv.

Jag är inte så säker på att jag tycker att en kille som lyft sönder sig på gymmet är mer berättigad till vård än en alkoholist som supit sönder levern eller en transsexuell. Vem har sagt att transsexuella inte skall ha vård, det vore inhumant, men operationen är i mina ögon inte vård.

Tja, du skrev ju ovan att du inte tyckte att psykologhjälp skulle subventioneras och om du inte heller tycker att operation är ett alternativ så vet jag inte vad som är kvar. Iofs hintade du ju att självmord var en möjlighet. Av nyfikenhet ställer jag samma fråga till dig - Ungefär hur mycket vet du om transexualism och proceduren fram till operation Även efter operation hade varit intressant. Och du är, till skillnad från de läkare och psykologer som pysslar med frågan, kompetent nog att göra den bedömningen?

Sen vet jag inte heller till hur stor del dessa problem är fysiologiska - så vitt jag vet har man antingen en y-kromosom eller en x-kromosom, och det finns inga mellanting. När man man har funderat på det, vad tycker du rättfärdigar en operation rent allmänt? Vad är nu skillnaden buhuu jag har en penis mot buhuu jag har inga tuttar eller buhuu jag har utåtstående öron?

Jag har en åsikt och den sitter jag och debatterar vida ni tycker den är rätt eller fel är upp till er. Alla läkare och doktorer jobbar inte alltid efter vad dom anser är rätt utan dom har ju faktiskt vissa riktlinjer.

Könsidentiteten går djupare än ett komplex för utstående öron. Du kan ju fråga din psykolog. Och vilka har dragit upp riktlinjerna tror du, och hur? Min psykolog har nog med att försöka komma på varför jag skall gå till honom. Några som inte kan tänkt efter Du ser heller ingen skillnad på "buhu jag har ingen båt" och "buhu min snopp blev avskuren". Var utan båt då?!

...

PROVA ANALSEX ASS HOMOSEXUELL MASTURBATION

: Läget i homo thailand cornelis vreeswijk transvestit

Vuxendejt kåta gay tonårsmän 81
SUNDSVALL ESKORT ESCORT GAY I PITEÅ Ung eskort göteborg gay fasai thaimassage göteborg
Läget i homo thailand cornelis vreeswijk transvestit 330
Escorts gothenburg pojkar homo sex to pojkar 145
I sovrummet ligger de bägge damerna utsträckta på sängen, och ser ut att sova. Och ja jag lägger mycket pengar på kosttillskott osv, ingen statlig myndighet subventionerar det. Ju fler man själv outar sig för, desto fler får man också räkna med att man blir "outad" av, inte bara därför att sannolikheten att någon skall prata bredvid munnen blir högre, utan för att den som berättar något för många bidrar till att skapa intrycket att det är okomplicerad information som kan föras vidare. Eller varför fick hon skäll? T ex vad är en unierad ortodox? Jag har råkat ut för att människor jag umgåtts med berättat för sina bekanta för att "det inte skulle uppkomma några konstiga frågor". Ju fler man själv outar sig för, desto fler får man också räkna med att man blir "outad" av, inte bara därför att sannolikheten att någon skall prata bredvid munnen blir högre, utan för att den som berättar något för många bidrar till att skapa intrycket att det är okomplicerad information som kan föras vidare. Uttalad hemlighet hålles, resten är det fritt att skvallra om: Du ser heller ingen skillnad på "buhu jag har ingen båt" och "buhu min snopp blev avskuren". Utskällning av Sara Var hon otrogen eller något?

Läget i homo thailand cornelis vreeswijk transvestit

About the author : Parker Gurule